Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт гідравліки Bosch-Rexroth: Ремонт гідромоторів Bosch-Rexroth, Ремонт гідронасосоів Bosch-Rexroth, Ремонт гідророзподільників Bosch-Rexroth, Ремонт ГСТ Bosch-Rexroth

Ремонт гідравліки Bosch-Rexroth: Ремонт гідромоторів Bosch-Rexroth, Ремонт гідронасосоів Bosch-Rexroth, Ремонт гідророзподільників Bosch-Rexroth, Ремонт ГСТ Bosch-Rexroth, Ремонт насосів-дозаторів Bosch-Rexroth. (097)056-05-93

Гідравліка Bosch Rexroth - це понад 100 тис. Найменувань вироблених агрегатів, включаючи гідронасоси, гідромотори, гідророзподільники, гідроклапани, гідроциліндри, гідромолоти і т.д.

Історія Rexroth - загальновизнаного законодавця мод на ринку гідравліки - бере свій початок з 1775 року, коли Георг Людвіг Рексрот набуває водяну кузню в долині річки Ельзава в містечку, яке сьогодні називається Хаймбухенталь (Баварія, Німеччина) і починає виробляти залізні вироби для потреб ремісників і хліборобів . З придбанням в 1850 р чавуноливарного заводу в містечку Лор-ам-Майн і переїздом штаб-квартири, сімейне підприємство поступово розвивається в міжнародну компанію, яка, низкою злиттів і поглинань, в 2001р. виявляється під крилом у Robert Bosch GmbH.

На поточний момент в портфелі Rexroth присутній ряд незалежних брендів:

Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Indramat GmbH
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Mannesmann AG
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Hydromatik GmbH
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Brueninghaus GmbH
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Lohmann & Stolterfoht GmbH
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Deutsche Star / Star Linear
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Mecman Pneumatics
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Uchida
Ремонт гідронасосоів та гідромоторів Hägglunds

Будь-який з агрегатів німецького виробництва - гарантія надійності, потужності, простоти обслуговування і установки.

Наше підприємство займається професійним ремонтом гідравлічного обладнання: гідронасосів, гідромоторів, гідророзподільників. Серед інших брендів, нами освоєні ремонти також і продукції Bosch-Rexroth всіх типів і виконань.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить