Ремонт ГСТ Claas. Ремонт гидравлических моторов и насосов Claas

Ремонт ГСТ Claas в Україні (097)056-05-93

Ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ) Claas необхідно виконувати в спеціалізованих центрах. Від цього залежить і якість наданої послуги, і термін подальшої експлуатації. Самостійне розбирання механізму без спеціальних знань може не тільки погіршити ситуацію, а й призвести до втрати гарантій (якщо агрегат придбаний недавно).

Що таке гідростатична трансмісія (ГСТ)?

ГСТ - це система замкнутого типу, призначена для передачі механічної енергії від приводного двигуна до виконавчих органів. Встановлюється в різної спецтехніки, де важлива плавність ходу. Цей пристрій найчастіше можна зустріти в машинах сільського господарства, комунального, в дорожньому і будівельне устаткування. Завдяки встановленню ГСТ, техніка набуває маневреність, плавність розгону і руху.

Вимоги до послуги «ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ) Claas»:

● Досвід і кваліфікація. Безумовно, фахівець повинен володіти знаннями і досвідом роботи з гідравлікою Claas. Незважаючи на те, що ГСТ Claas істотно не відрізняється від ГСТ інших брендів принципом роботи і складовими компонентами, все ж відмінності є.

● Наявність деталей і допоміжних компонентів. При розбиранні вузла часто виявляють несправні деталі, що підлягають заміні. У компанії Гідравлік Лайн є всі необхідні запчастини в наявності. Це економить і час і гроші.

● Інструмент та обладнання. Без зварювальних, токарних і шліфувальних робіт виконати відновлення деталей неможливо. Додатково необхідний випробувальний стенд, без якого проведення перевірки робочих параметрів вузла виконати не можна.

● Гарантія. Кожен замовник повинен бути впевнений, що ремонт ГСТ Claas виконаний якісно і, в разі виникнення несправності в період гарантійного терміну, він має право на усунення неполадок.

Ціна ремонту гідростатичної трансмісії Claas визначається після повної діагностики (в цьому випадку видно повну картину: що потрібно замінити, а що - відновити).

ГСТ Claas Claas ремонт гідравліки

Несправності гідростатичної трансмісії (ГСТ) Claas: ознаки і можливі причиниКоректна робота механізму залежить від того, наскільки правильно виконано монтаж ГСТ. У технічному керівництві завжди вказані рекомендації по орієнтації насоса і гідромотора. Правильна настройка також впливає на роботу системи.

Поширеними причинами виходу з ладу вузла є:

● Нехтування технічним обслуговуванням. ГСТ оснащена резино-технічними елементами, які зношуються частіше за інших. Частинки зруйнованих ущільнень сильно засмічують трубопроводи, фільтри та робочу рідину. А це сприяє зниженню робочих показників. Крім того, такі частинки здатні пошкодити дорогі запчастини ГСТ.

● Відсутність своєчасного ремонту. Виявивши уповільнення швидкості, зниження показників, необхідно провести діагностику, з'ясувати причину і усунути її. Однак, нерідкі випадки, коли споживачі, помічаючи неполадки, експлуатують машину до того моменту, поки вона не зупиниться. Наслідки цього - витратний ремонт і простий обладнання.

В цілому, правильне використання і своєчасна реакція на поломки - це гарантія тривалої та безперебійної роботи спецтехніки.

Несправності ГСТ Claas і їх причини:

● Надмірний нагрів системи (або перегрів). Виникає через високу навантаження на машину, брак гідравлічної рідини в баку, неправильні налаштування або несправного маслоохладителя.

● Недостатня тиску підживлення. Причини виникнення: засміченість фільтра або лінії, некоректна настройка клапана, недолік масла. Можливо, несправний клапан або сам насос підживлення.

● Нагрівання насоса підживлення. Відбувається через потрапляння повітря в гідросистему, низького рівня рідини, помилкових налаштувань та інших причин. Слід зазначити, що подібна інформація завжди вказана в технічній інструкції.

● Гидростатическая трансмісія не працює в одному або двох напрямках. Проблема виникає в результаті нестачі рідини, засміченості дроселів / фільтрів, дефекту клапанів / насоса підживлення / механізму управління / насоса / двигуна.

● Невластивий шум при роботі ГСТ. З'являється в разі потрапляння повітря в систему або через внутрішні ушкоджень вузлів гідравлічної трансмісії.

● Течь по валу. Причини: зношеність шийки вала насоса або манжети.

Це - короткий перелік можливих поломок і їх причин. Точну діагностику проводять в сервісних центрах.

Ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ) Claas

Нескладний ремонт користувачі можуть виконувати самостійно. Це стосується також заміни ущільнюючих елементів і не вимагає зняття обладнання з гідравлічної техніки. Більш складні дії, які вимагають розбирання агрегату, виконувати не рекомендується.

Які види ремонту (ГСТ) Claas виконують в умовах майстерні Гідро-Спец-Торг:

● Заміну деталей: насоса, двигуна, механізму управління, фільтрів, клапанів та інших деталей.

● Налаштування параметрів: клапана підживлення, механізму управління і ін.

● Очищення: маслоохладителя, дроселів, клапанів та ін.

Для продовження терміну експлуатації ГСТ Claas рекомендується не перевантажувати техніку, стежити за чистотою і параметрами робочої рідини, систематично заміняти елементи ущільнювачів і контролювати виникнення витоків.

Етапи ремонту гідростатичної трансмісії (ГСТ) Claas в компанії Гідро-Спец-Торг

Спеціалізований центр по ремонту Гідро-Спец-Торг знаходиться в Мелітополі - всі роботи виконуються в ньому. Перед відправкою обладнання, обов'язково потрібно зв'язатися з фахівцем і детально описати проблему. Тільки після узгодження і консультації виконується відправка несправної ГСТ.

Перед виконанням ремонту майстер проводить діагностику: розбирає вузол, очищає, миє його компоненти і діагностує. Після - замінює несправні запчастини, проводить відновлювальні роботи. Далі виконується збірка, настройка і перевірка агрегату на випробувальному стенді. Видається гарантія.

Гідро-Спец-Торг забезпечує:

● Якісний ремонт, виготовлення і продаж будь-якого гідравлічного обладнання.

● Консультативну підтримку клієнтів.

● Вигідні умови співпраці.

Якщо Ви - власник гідравлічної техніки, звертайтеся до наших майстрів!