Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт імпортних гідромоторів, гідронасососів та гідророзподільників

 

Ремонт імпортних гідромоторів, гідронасососів та гідророзподільників в Укріїні (097)056-05-93

Ми надаємо послуги з ремонту імпортної гідравліки: досліджуємо причини виходу з ладу, надаємо висновок за результатами і надаємо інформацію по ремонту гідронасосів, гідромоторів, секційних гідророзподільників, запчастинах до них і терміни ремонту або повної заміни агрегату, коли ремонт не доцільний при критичних поломки.

 

Неправильні умови використання гідроприводу, невідповідність робочої рідини необхідному для довговічної роботи класу чистоти, втручання зовнішніх чинників в роботу системи або помилки оператора призводять до поломки гідроприводу або його окремих агрегатів. Як показує практика, найбільш часта проблема гідроприводу - чистота робочої рідини. В результаті попадання великих часток в робочу рідину, а разом з нею і в гідравлічні агрегати, відбувається вироблення елементів, виникають перетікання робочої рідини і швидкий знос поверхонь. Все це призводить до падіння робочих характеристик гідроприводу і не якісній роботі всієї машини. Такі проблеми можуть проявлятися в розподільниках, де по золотнику відбуваються витоку, в шестеренних насосах (насос НШ) у вигляді перетоків з порожнини високого тиску в порожнину встасиванія, а в більш вимогливих до чистоти робочої рідини аксіально-поршневих насосах і моторах в більш серйозних проблем, викликаним не тільки виробленням поршнів і ущільнень, але і засміченням каналів управління і підп'ятників, що може привести до поломки всього блоку циліндрів. Серйозні проблеми можуть статися так же при перевантаженні на гідромоторі, яка може пошкодити або поломку вала, а за ним, як за ланцюговою реакцією, і інших елементів мотора або навіть всього гідроприводу.

Все ці випадки не є гарантійними. Але ми можемо зробити ремонт вашого агрегату, дослідивши причини поломки, зробивши висновок і надати вам повну інформацію по необхідному ремонту, запчастинах, або по заміні всього агрегату в випадках, коли ремонт не доцільний через критичності поломки, або дорожнечі ремонту, т.к . найбільш складні запчастини часто коштують дорого в порівнянні з новим агрегатом, перевіреним на заводі після виготовлення. Вибір, проводити ремонт або замовити новий агрегат, клієнт в праві зробити сам, з урахуванням, що поставка запчастин і всього насоса здійснюється в однакові терміни.

Ремонт імпортних гідронасосів та гідромоторів Aber, Atlas, Atos, Berarma, Binotto, Bobcat, Bomag, Bondioli Pavesi, Bosch, Bosch-Rexroth, Brueninghaus, Bucher, Calzoni, Caproni, Casappa, Cat Pumps, Caterpillar, Cat, Char-Lynn, Char-Lynn-Eaton, Comer Industries, Commercial, Contarini, Daewoo, Dana, Danfoss, David Brown, Denison, Denison Hydraulics, Doosan, Duplomatic Oleodinamica, Dynapac, Dynex, Dynex Rivett, Eaton, Eaton-vickers, Eckart, Eckerle, Ficem, Galtech, Glentor, Hagglunds, Haldex, Hansa, Hartmann, Hawe Hydraulik, Hitachi, HPI, Hydac, Hydraulik Ring, Hydro Leduc, Hydrokraft, Hydromatic, Hydropa, Hyundai, Hyva, IHI, InLine, JCB, Jinma Trator, John Deere, Kawasaki, Kayaba, Kazel, Kobelco, Komatsu, KYB, Liebherr, Lifco Hydraulics, Linde, Livenza, Lonking, Lukas, Man, Daf, Mercedes, Iveco, Marzocchi, Mitsubishi, Moog, Nachi, M+S, OMFB, Orsta, Parker Hannifin, Parker Hydraulic, Parker-Commercial, Permco, PMP, Poclain, PSM-Hydraulics, PWG, Rexroth, Rexroth hydromatik, Robusch, Ronzio, Ross Torqmotor, Salami, Samhydraulik, Samsung, Sauer, Sundstrand, Sauer sundstrand, Sauer-Danfoss, Shaanxi, SinJin, SpeeCo, Sun Hydraulic, Sacmi-imola, Sunfab, Timbejak, Toshiba, Turolla, Tigercat, Toyota, Uchida, Unwin Engineering, Vickers, Viking Pump, Vivoil, Vivolo, Volvo, Yuken, Hengyuan Hydraulic, Mannesmann Rexroth, XCMG, Voac, O&K, Hydro Gigant, Tokunda, Tokiwa, Gemma, Roquet, INDUSTRIALTECHNIC, HEIDELBERG, RENE LEDUC, HYDRAL WROCLAW, хидравлика, SCHMIDT, RINKMEIER, VOGEL, MOZIONI, Kracht, Sumitomo, Truninger, Hydrocar, ARGO HYTOS, Furnan, Voith, Daikin, Hydraut, Kawasaki-Staffa, Uchida-Hydromatic, Gusher, Hagglunds Denison, Racine, Tokimec, Toyooki Kogyo, Veljan, Terex, ABG, AEBI SCHMIDT, Ammann, Kubota, Yanmar, Allweiler, Jahns Regulatoren, Leistritz, Oilgear, Pleiger, Dynamatic Limited UK, Putzmeister, International, OilGear Hydura, Hyvair, Parker Denison,SunSource, Dodge Hydroil Vane Motor, Force America, KPM, Settima Meccanica

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить