Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт гідронасосів REXROTH BOSCH. Ремонт гідромоторів REXROTH BOSCH

 

Ремонт гідронасосів REXROTH BOSCH. Ремонт гідромоторів REXROTH BOSCH (097)056-05-93

Bosch Rexroth виробляє гідравлічне обладнання великої номенклатури. Мобільна гідравліка представлена для великої гами обладнання: бетоносмесителях, дорожніх катків, асфальтоукладальників, кранів, навантажувачів і ін. Промислова гідравліка представлена приводами і елементами для гідравлічних різаків, гідравлічних пресів, термопластоавтоматов, обладнання для хімічних виробництв, корабельних установок і ін.

Ремонт гідронасосів Bosch Rexroth серии A11VO: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO40, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO60, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO75, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO95, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO130, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A11VO190.
 
 
Ремонт гідронасосів Bosch Rexroth А10VO, Bosch Rexroth А10VSO, Bosch Rexroth А10VG: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VO28, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VO45, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VO71, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VO100, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VO140, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VG18, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VG28, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VG45, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10VG63.
 
Ремонт гідронасосів Rexroth Bosch A4V: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A4V, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth VG, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth VSG, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth VSO, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth VSLO, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth VTG.
 
Ремонт гідронасосів Rexroth Bosch A20: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A20VO60, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A20VO75, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A20VO95.
 
Ремонт гідронасосів Bosch Rexroth A8VO: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A8VO
55, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A8VO80, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A8VO107, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A8VO140, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A8VO200.
 
 
Ремонт гідромоторів Bosch Rexroth A10F: ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FM28, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FM37, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FM45, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FM63, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FЕ28, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FЕ37, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FЕ45, ремонт гідронасоса Bosch-Rexroth A10FЕ63.
 

Використання гідравлічних систем Bosch Rexroth в різних видах спецтехніки, промисловому обладнанні і комерційному транспорті обумовлено, в основному, його надійністю. Серед переваг гідроприводу можна відзначити можливість плавного зміна швидкості в широких межах, здатність протягом тривалого часу розвивати великі статичні зусилля, які доходять нерідко до десятків тисяч тонн, надійне забезпечення мастилом, що труться, малу інерційність, простий спосіб запобігання гідросистеми від перевантажень за рахунок обмеження тиску, можливість перетворення гідравлічної енергії в будь-який вид руху без використання додаткових механізмів передачі.

Для створення зусиль, практично в будь-який гідросистемі, застосовуються гідравлічні мотори і насоси. Наприклад, в вантажних і легкових автомобілях встановлюється гідропідсилювач керма, який значно полегшує їх керованість, в рази знижуючи зусилля повороту рульового колеса. У спецтехніки гідравлічні насоси і гідромотори Bosch Rexroth забезпечують працездатність підйомних і поворотних механізмів, гідромолотів, приводів руху і інших систем машин. Висока функціональність і практичність може бути досягнута тільки при роботі гідравлічної системи, в складі якої працюють справні механізми. Гідронасоси і гідромотори Bosch Rexroth є складними високотехнологічними пристроями, і вихід з ладу такого агрегату тягне за собою складний ремонт, який здатні зробити тільки професійні ремонтні організації. У разі виходу з ладу будь-якого вузла гідросистеми, наприклад насоса необхідно негайно звернутися до фахівців в сервісний центр або ремонтну організацію з досвідом роботи в галузі ремонту і налаштування гідрообладнання.

Виділимо основні етапи ремонту гідросистем і їх елементів, а також причини, що призводять до поломок. Найбільш відомою і, мабуть, найбільш невинною несправністю в гідравлічній системі є пошкодження одного з шлангів або трубопроводів, що призводить до відсутності герметичності. Текти легко виявляється візуально по наявності масла, і зазвичай ремонт полягає в заміні пошкодженого елемента.

Сучасні діагностичні системи дозволяють швидко і точно визначити причину поломки. Гідронасос оглядається на предмет зовнішніх пошкоджень, після чого проводиться розбирання. Діагностувати несправність досить складно, і для цього необхідний досвід в поєднанні зі спеціальним обладнанням.

Не завжди представляється можливим здійснити ремонт гидронасоса і гідромотора Bosch Rexroth на місці, в такому випадку гидронасос відправляється в ремонтну майстерню. Така необхідність може бути викликана складністю конструкції несправного вузла, трудомісткістю ремонтних робіт або іншими факторами.

Останнім етапом будуть стендові випробування відремонтованого агрегату, результати якого повинні підтвердити повну його працездатність, а також функціональність як елемента гідросистеми машини, в якій він застосовується. Отже, звертаючись в спеціалізовану компанію, бажано переконатися в наявності у неї необхідної матеріально-технічної бази. Тільки добре оснащена майстерня і висококваліфікований штат співробітників можуть провести ремонтні роботи гідравлічних агрегатів на необхідному рівні, що можна без зусиль встановити при проведенні технічних консультацій та обговорення проблем, що виникли з гідрообладнанням.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить