Насос дозатор DANFOSS

Новые насосы-дозаторы DANFOSS (097)056-05-93

Danfoss пропонує компоненти гідравлічного рульового управління як на системному рівні, так і на рівні окремих елементів. Випускається наступна продукція для пристрою гідравлічного рульового управління:

- насоси-дозатори Danfoss з робочим об'ємом 40-1000 см3 (витрата до 100 л / хв, керуючий тиск до 210 бар);
- мінісистеми рульового управління з робочим об'ємом 32-100 см3 (витрата до 20 л / хв, керуючий тиск до 125 бар);
- пріоритетні клапани (витрата до 160 л / хв, керуючий тиск до 210 бар);
- підсилювачі потоку Danfoss (витрата до 400 л / хв, керуючий тиск до 210 бар);
- електрогідравлічні системи рульового управління Danfoss (витрата до 100 л / хв, керуючий тиск до 250 бар).

Номенклатура продукції, що випускається дає можливість задовольнити широку гаму вимог при застосуванні в машинах різного призначення, габаритів і маси, які можна класифікувати як легкі транспортні засоби, малі і средньорозмірні транспортні засоби та великі транспортні засоби (комбайни, трактори, кар'єрні самоскиди та інші).

Для легких (малих) машин випускаються насоси-дозатори Danfoss. Для великих машин - системи з насосом-дозатором і підсилювачем потоку.

Гідроагрегати рульового управління Danfoss можуть застосовуватися для управління керманичами колесами (стандартна двоколісна система рульового управління, відома також як рульовий механізм Аккермана), шарнірними керманичами механізмами складних чотириколісних рульових механізмів машин з ламаються віссю, автоматичних систем рульового управління (в тому числі за допомогою датчиків), а також дистанційними системами рульового керування, керованими по супутниковому зв'язку.

Для легких транспортних засобів типу садових тракторів, муніципального транспорту, газонокосарок, невеликих виделкових автонавантажувачів і т.д. Danfoss пропонує блоки гідростатичного рульового управління типу OSPM.

Малі та средньорозмірні транспортні засоби можуть бути оснащені блоками OSPB, OSPC, OSPF або OSPR. Типові приклади застосування - трактори, збиральна техніка, вилочні автонавантажувачі й невелика будівельна техніка. Так, в тракторах МТЗ застосовуються насоси-дозатори OSPC 100 ON, OSPC 160 ON і інші, в комбайнах Ростсельмаш широко застосовуються насоси-дозатори OSPC 125 ON.

Насоси-дозатори Danfoss OSPB, OSPC і OSPF можуть також використовуватися в важких транспортних засобах типу великих тракторів, збиральних комбайнів, навантажувачів і самоскидів. Наприклад, в самоскидах БелАЗ застосовуються насоси-дозатори OSPB 800 ON, OSPBX 500 LS. Ці блоки зі змінним об'ємною витратою спроектовані з урахуванням можливості управління в аварійних режимах навіть для таких важких машин. Система автоматично переходить в режим мінімального об'ємної витрати в разі припинення подачі насосом масла. Однак для транспортних засобів такого розміру Danfoss спеціально випускає блоки OSPQ і OSPD.

Для великих транспортних засобів випускаються блоки OSPL, зокрема, вони можуть застосовуватися в навантажувачах і самоскидах в тих випадках, коли витрата керуючої рідини досягає 100 л / хв. Для транспортних засобів загальною вагою понад 100 т і потрібною витратою робочої рідини до 400 л / хв на Danfoss розроблені підсилювачі потоку OSQ (OSQB 5, OSQB 8).

На навантажувачах, самоскидах, великих тракторах та іншій важкій техніці часто виникає необхідність в рульових системах управління з електричним приводом у вигляді джойстика або в автоматичних системах рульового управління в якості альтернативи звичайним рульовим системам управління. Для цих цілей на Danfoss створена система EHPS (електрогідравлічне рульове управління з набором різних опцій).

Насоси-дозатори Danfoss можуть працювати як від окремого насоса, так і спільно з іншими елементами гідроприводу, наприклад, з секційними Гідророзподільники, від одного насоса. Але для того щоб насос-дозатор завжди працював в необхідних режимах і йому вистачало витрати, в гідроприводі встановлюється пріоритетний клапан. Вони можуть застосовуватися також і для спільної роботи двох розподільників. Для найбільш компактних систем існують варіанти секційних гідророзподільників з пріоритетною секцією, до якої підключається насос-дозатор. Таке рішення зменшує кількість елементів гідроприводу і полегшує його компонування.

У разі проектування того чи іншого варіанту рульового управління фахівці нашої компанії можуть провести необхідні розрахунки і на їх основі запропонувати оптимальну конфігурацію обладнання.

Висока якість гідравлічних агрегатів рульового управління Danfoss забезпечує їх тривалий термін служби. Правильна робота насосів-дозаторів залежить від якості і чистоти робочої рідини. На жаль, в російських господарствах і інших компаніях, що експлуатують техніку, з цим досить часто великі проблеми.

У разі необхідності провести ремонт або заміну насоса-дозатора пріоритетним є агрегатний метод ремонту.

Практика показує, що допускається застосовувати насос-дозатор трохи більшого робочого об'єму, якщо необхідного немає в наявності. Наприклад, насоси-дозатори для МТЗ і Ростсільмашу досить часто взаємозамінні. Для цих та інших машин на нашому складі є постійно поновлюваний запас агрегатів гідрокерування.

Вид работ

Цена

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPB

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPBX

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPC

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPCX

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPD

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPF

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPQ

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPL

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSPLX

дЦену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Купить новый насос дозатор DANFOSS OSQA

Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

 Купить новый насос дозатор DANFOSS OSQB  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLS  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLSP  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLSA  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLS80  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLS160  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93
 Купить новый насос дозатор DANFOSS OLS320  Цену уточнять у менеджера (097)056-05-93

Насос дозатор DANFOSS OSPB, Насос дозатор DANFOSS OSPBX, Насос дозатор DANFOSS OSPC, Насос дозатор DANFOSS OSPCX, Насос дозатор DANFOSS OSPD, Насос дозатор DANFOSS OSPF, Насос дозатор DANFOSS OSPQ, Насос дозатор DANFOSS OSPL, Насос дозатор DANFOSS OSPLX, Насос дозатор DANFOSS OSQA, Насос дозатор DANFOSS OSQB, Насос дозатор DANFOSS OLS, Насос дозатор DANFOSS OLSP, Насос дозатор DANFOSS OLSA, Насос дозатор DANFOSS OLS80, Насос дозатор DANFOSS OLS160, Насос дозатор DANFOSS OLS320.

Sauer-Danfoss пропонує компоненти й системи гідравлічного рульового управління. Насоси-дозатори для стандартних систем рульового управління двоколісних машин і складні приводи з насосом-дозатором і підсилювачем потоку для важкої позашляхової техніки з можливістю дистанційного керування гідроприводом через супутниковий зв'язок.

 

Видео обзор насосов дозаторов (гидрорулей) различных производителей.