Ремонт насоса-дозатора John Deere, Case, Claas, CAT, New Holland, JCB, Caterpillar, Hitachi, Kawasaki, Bomag, Bobcat, Jaguar

Ремонт насоса-дозатора John Deere, Case, Claas, CAT, New Holland, JCB, Caterpillar, Hitachi, Kawasaki, Bomag, Bobcat, Jaguar, Liebherr, Massey Ferguson, Kato, Volvo, Great Plains, Orsta, Danfoss, Sauer, Bosch, Sauer-Danfoss, Mannesmann, Lifum, Orbitol, Saleo (097)056-05-93

Вийшов з ладу насос-дозатор? Виконаємо ремонт насосів-дозаторів з гарантією за допомогою надійних італійських ремкомплектов і ущільнювачів. При необхідності виготовимо деталі по вашим параметрам. Завжди в наявності запчастини та комплектуючі наступних брендів: John Deere, Case, Claas, CAT, New Holland, JCB, Caterpillar, Hitachi, Kawasaki, Bomag, Bobcat, Jaguar, Liebherr, Massey Ferguson, Kato, Volvo, Great Plains, Orsta, Danfoss, Sauer, Bosch, Sauer-Danfoss, Mannesmann, Lifum, Orbitol, Saleo. 

Копання Гідро-Спец-Торг здійснює кваліфікований ремонт насосів дозаторів, гідрорулів, ГУРів на вітчизняну та імпортну техніку з гарантією. Ремонтні роботи проводяться в стислі терміни, з відмінною якістю і за прийнятними цінами. Всі процеси проводяться на точному, сучасному обладнанні з використанням оригінальних високоякісних запчастин.

Етапи ремонту насоса-дозатора (гідроруля):

 - Прийом гідровузла і первинний огляд
 - Ретельна діагностика і дефектовка, виявлення поламаних запчастин
 - Ремонт необхідних запчастин, заміна комплектуючих, чистка і промивання системи
 - Збірка гідрообладнання
 - Проведення випробувань на стенді.

Основні ознаки несправності гідравлічної системи управління (насоса-дозатора):

1. При поверненні рульового колеса з під капота чується характерний гул. Як правило, потрібно перевірити натяг ременів приводу ГУР або насоса, а також дивитися, чи не потрапив повітря в систему, через що потрібно більших обертів для забезпечення необхідного зусилля.

В бочці робочої рідини (в бочці гідропідсилювача керма) або в прозорих шлангах помічена піна. Причина - попадання повітря в систему. Необхідно перевірити всі з'єднання і знайти місце, де «підсмоктується» повітря. Можливо, потрібно прокачати всю систему.

3.В бачку робочої рідини в стані під час простою постійно «втікає» рідина, і її дуже часто доводиться доливати. Перевірте всі з'єднання на герметичність і патьоки. Можливо, треба замінити насоса.

4. Якщо в ході застосування гідропідсилювача чути шум, що виходить від насоса, то причину неполадок слід шукати в недостатньому рівні робочої рідини, попаданні повітря в гідросистему або ослабленні затягування болтів кріплення насоса. Для вирішення проблеми необхідно заповнити рівень рідини, щоб він відповідав нормі, видалити з системи повітря і міцніше затягнути болти кріплення механізму.

У разі, якщо встановлено ГУР і при провертанні рульового колеса потрібно докладати більше, ніж зазвичай, зусилля. Зазвичай, в таких випадках при підвищенні оборотів двигуна зусилля на рульове колесо знижується. Це - несправність Гура. Можливо, недостатній тиск системі. Необхідно відрегулювати запобіжний клапан.

Ремонт насоса-дозатора John Deere

Ремонт насоса-дозатора Case

Ремонт насоса-дозатора Claas

Ремонт насоса-дозатора  CAT

Ремонт насоса-дозатора New Holland

Ремонт насоса-дозатора JCB

Ремонт насоса-дозатора Caterpillar

Ремонт насоса-дозатора Hitachi

Ремонт насоса-дозатора Kawasaki

Ремонт насоса-дозатора Bomag

Ремонт насоса-дозатора Bobcat

Ремонт насоса-дозатора Jaguar

Ремонт насоса-дозатора Liebherr

Ремонт насоса-дозатора Massey Ferguson

Ремонт насоса-дозатора Kato

Ремонт насоса-дозатора Volvo

Ремонт насоса-дозатора Great Plains

Ремонт насоса-дозатора Orsta

Ремонт насоса-дозатора Danfoss

Ремонт насоса-дозатора Sauer

Ремонт насоса-дозатора Bosch

Ремонт насоса-дозатора Sauer-Danfoss

Ремонт насоса-дозатора Mannesmann

Ремонт насоса-дозатора Lifum

Ремонт насоса-дозатора Orbitol

Ремонт насоса-дозатора Saleo