Ремонт гідроциліндрів в Україні

Гідро-Спец-Торг спеціалізується на професійному ремонті всіх видів гідроциліндрів, поршневих одностороннього і двостороннього дії, телескопічних, плунжерних.

Для будівельної, дорожньої, комунальної, сільськогосподарської, лісозаготівельної, вантажопідйомної, промислової техніки, грейферів, верстатів і гідравлічних пресів, як відчизняного, так і імпортного виробництва.

Для екскаваторів ремонт гідроциліндрів підйому стріли, гідроциліндрів рукояті, гідроциліндрів ковша, гідроциліндрів відкривання ковша. Для кранів і маніпуляторів гідроциліндри підйому стріли і висування стріли, гідроциліндри опори.

Для навантажувачів гідроциліндри підйому стріли навантажувача, гідроциліндри рульового управління. Для бульдозерів гідроциліндри відвалу ковша, гідроциліндри повороту відвалу ковша.

Для комунальної техніки гідроциліндри бункеровозів, підйому борта, перекидання контейнера.

Для самоскидів гідроциліндри підйому платформи, підйому кабіни.

При ремонті гідроциліндрів ми використовуємо високоякісні комплектуючі провідних виробників (штока сталь ст35, 45 хромована твердість 20 мкм, труби, хонінгованние Н9), ущільнення (власне виробництво на високоточному обладнанні SKF).

При виготовленні стандартних компонентів (поршні, букси, провушини) використовується власна виробнича база, що дозволяє швидко і якісно провести будь-які роботи по ремонту гідроцилиндрів. При ремонті гідроциліндра можуть виконуватися такі роботи: розбирання гідроциліндра і встановлення несправності. Заміна ущільнень штокової або поршневих. Заміна або ремонт штока, гільзи, поршня, букси. Все гідроциліндри, проходять контроль якості на спеціалізованому перевірочному стенді. Можливості ремонту і виготовлення гідроциліндрів особливо великих габаритних розмірів (з ходом поршня 2500 мм і вище) розглядаються в індивідуальному порядку.

На всі виконані роботи дається фірмова гарантія.

Наш штат укомплектований висококваліфікованими спеціалістами, завдяки чому ми можемо підібрати кожному клієнту то рішення проблеми, яке буде найбільш вигідним як з технічної, так і з економічної точки зору.

Звертаючись до нас - ви знаходите надійність і гарантію роботи своєї техніки.

Ремонт гидроцилиндров John Deere

Таблица применяемости гидроцилиндров на тракторы, муссоровозы, самосвалы, погрузчики, экскаваторы, манипуляторы, бульдозеры

Обозначение гидроцилиндров. Маркировка гидроцилиндров. Расшифровка каталожного номера гидроцилиндра. Расшифровка обозначения гидроцилиндра

Применяемость гидроцилиндров. Расшифровка маркировки гидроцилиндра