Диагностика и ремонт гидронасоса катка BOMAG

Диагностика и ремонт гидронасоса катка BOMAG в Украине. Ремонт гидронасоса BOMAG. Ремонт гидромотора BOMAG, Ремонт ГСТ BOMAG, Ремонт шестеренчатого насоса BOMAG, Ремонт гидрораспределителя BOMAG, Ремонт НШ BOMAG, Ремонт насоса-дозатора BOMAG, Ремонт гидравлического распределителя BOMAG, Ремонт гидроруля BOMAG, Ремонт гидромотора хода BOMAG, Ремонт гидравлики BOMAG (097)056-05-93

У Гідро-Спец-Торг для діагностики і ремонту надійшли два катка BOMAG з Дніпра. В замовлення-наряді замовник вказав, що через годину-півтора роботи катки втрачають тягу до такої міри, що не можуть переїхати перешкоду на дорозі.

Гідравлічна схема катка BOMAG BW-100 щодо проста. На ньому встановлено один реверсивний гідравлічний насос змінного обсягу, який має привід від двигуна. На передньому мосту катка встановлений один гідромотор, на задньому - два. Вони живляться від основного насоса. Передній і пара задніх гідромотора заживлені паралельно, при цьому задні гідромотори заживлені послідовно. Крім того, на машині встановлено шестерінчастий гідравлічний насос рульової системи, який також є насосом підживлення основного гідронасоса BOMAG. Несправність, що виявляється у втраті тяги може перебувати як в основному гідронасосі, так і в гідромоторах або в гідронасосах підживлення.

Складність діагностики полягає в тому, що в замкнутій гідросистемі катка діагностика манометром (по падінню тиску) лише може вказати на наявність несправності, однак не дозволить локалізувати її. Тому було прийнято рішення зняти гідромотори ходу BOMAG і замість них поставити спеціальний гідротестер, що дозволяє не тільки імітувати роботу гідромоторів, але і заміряти всі необхідні параметри. Крім того, було прийнято рішення встановити додатковий манометр на лінію підживлення. Якщо головний гідравлічний насос видає необхідні параметри, тоді буде проведена діагностика чи ремонт гідромоторів BOMAG.

Після виготовлення необхідної діагностичної оснащення, гідротестер був підключений замість гідромоторів ходу BOMAG, а цифровий манометр встановлений на лінію підживлення. Спочатку прилад показав невеличкий потічок масла на холостому ходу, що могло виникнути внаслідок неправильного регулювання гойдалки насоса, оскільки на холостому ходу насос повинен качати 0, проте це не могло бути причиною описаної несправності. Манометр, що вимірює тиск підживлення, показував норму. Після цього на ковзанці було включено хід вперед. Основний насос запустився і почав видавати параметри 60 літрів / хвилину. Після цього фахівці Гідро-Спец-Торг за допомогою гідротестера почали імітувати навантаження на гідромотори ходу, яка зазвичай виникає, коли каток їде. Як тільки тиск в системі почало зростати, витрата почав знижуватися. При тиску в системі 100 бар, тиск наповнення скоротилося до половини від норми, а витрата впав до 40 літрів / хвилину. При подальшому зростанні навантаження до 150 бар, тиск наповнення скоротилося до чверті від норми, а витрата падає до 25 літрів / хвилину. При тиску в 180 бар головний насос BOMAG перестав качати.

Оскільки згідно характеристикам насоса він повинен видавати витрата при тиску до 380 бар, а в нашому випадку витрата припинився при 180 бар, був зроблений висновок про несправності головного насоса BOMAG. Додатковим ознакою, що свідчить про несправність насоса, є падіння тиску наповнення в системі, яке регулюється спеціальним клапанів в насосі.

Ремонт гидронасососв BOMAG

Ремонт насоса-дозатора John Deere, Case, Claas, CAT, New Holland, JCB, Caterpillar, Hitachi, Kawasaki, Bomag, Bobcat, Jaguar

Ремонт гидрораспределителя экскаватора Hitachi

Ремонт гидронасосов CASE (КЕЙС)

Ремонт насоса-дозатора EATON-CHAR-LYNN, Ремонт гидроруля EATON-CHAR-LYNN

Ремонт гидронасоса Bosch Rexroth A10V

Ремонт гидрораспределителя John Deere, Case, New Holland, Claas, JCB, Husco, Kawasaki, Nachi, Bosch-Rexroth

Ремонт гидростатики ГСТ Case, John Deere, Claas, New Holland

Ремонт гидрораспределителя Husco, Ремонт гидравлического распределителя Husco

Ремонт шестеренчатого насоса PARKER

Ремонт шестеренчатого насоса Timberjack

Насос-дозатор John Deere цена, где купить в Укарине

Гидромотор Linde BMF50, Гидромотор Linde BMF75, Гидромотор Linde BMF105, Гидромотор Linde BMF140, Гидромотор Linde BMF186, Гидромотор Linde BMF260

Гидронасос аксиально-поршневой ABER BI80M7

Ремонт гидроусилителя руля DAF в Украине. Ремонт рулевого редуктора DAF

Гур К-701 в Украине. Сравнить цены, купить гидроусилитель руля К-701 новый

Гидронасос МН.56/32.3 аксиально-поршневой нерегулируемый (аналоги 310.3.56.03, 310.4.56.03, 410.56-10.02)

Ремонт ГСТ-90. Ремонт Насоса НП-90, Ремонт мотора МП-90

Ремонт гидромотора Poclain Hydraulics. Ремонт гидронасоса Poclain Hydraulics

Героторные гидронасосы Sauer-Danfoss OMS, OMP, OMT, OMR, OMV, EPMV

РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ KAWASAKI

Насос P-7 рабочей системы P3C3120C5B26A/313-11-0036/55494 погрузчика Stalowa Wola L-34 (Сталева Воля Л-34)