Ремонт гидромотора 303.4.112.241, Ремонт гидронасоса 303.4.112.241

Ремонт гидромотора 303.4.112.241, Ремонт гидронасоса 303.4.112.241,
Ремонт аксиально-поршневого насоса 303.4.112.241, Ремонт гидравлического насоса 303.4.112.241, Реставрация гидромотора 303.4.112.241, Реставрация гидронасоса 303.4.112.241, Ремонт гидродвигателя 303.4.112.241, Ремонт насоса 303.4.112.241,
Ремонт мотора 303.4.112.241, 303.4.112.241 ремонт

 

Гідромотор (мотор гідравлічний) - це двигун, що працює за допомогою гідравліки і використовується для подачі сигналів ланці кругового руху на необхідний поворотний кут. Робочий режим гідромотора полягає в тиску робочої рідини на певний гідравлічний пристрій на вході, і отримання крутного моменту з вала на виході.

Гідравлічний розподільник служить основним механізмом, що керує рухом гідравлічного вала двигуна. Управляти обладнанням можна і засобами регулювання гідравлічного приводу.

 

Застосування та загальні характеристики


Гідромотор 303.4.112.241 як правило використовується в різній техніці, дорожньо-будівельному, комунальному, сільськогосподарському обладнанні і спецтехніці. Найчастіше цей гідравлічний мотор 303.4.112.241 встановлюється в привід ходу екскаватора ЕО-33211, 33211А і 33211К.

 

Будова мотора 303.4.112.241


Найбільш вживаним в гідравлічній сфері є аксіально-поршневий механізм гідравлічного мотора. Його принцип полягає в паралельному русі циліндрів, а разом з ними і поршнів кривошипно-шатунного механізму. За рахунок кругового руху кривошипного вала, поршні пересуваються плавно щодо циліндрів.

Будова циліндрів аксіально-поршневого типу реалізовується за однією з двох конкуруючих схем - з похилим боком циліндрів або похилим диском.

Гідромотор регульований 303.4.112.241, до складу якого входить похилий диск, складається з блоку циліндрів. Ось двигуна поєднується з віссю ведучого вала. Під кутом вала розташовується вісь диска, що зв'язує штоки поршнів. Іншими словами, рух блоку циліндрів запускається провідним валом.

Основні параметри при роботі гідромотора - це тиск, частота обертання, який використовується, обсяг і крутний момент.

303.4.112.241 гідромотор з регулятором застосовується для установки в гідравлічних об'ємних приводах механізмів і для виконавчих пристроїв. Двигун наділений великим розмахом обсягу роботи, різними типами управління і режимами регулювання. Робочий об'єм в початковому стані або максимальний, або мінімальний, а управління - позитивне або негативне.


Регулювання гідромотора 303.4.112.241 використовується для необхідної зміни обсягу в процесі роботи механізму гідравліки шляхом зміни кута нахилу блоку циліндрів. Регулятор мотора є пристроєм, який запускає ступінчастий поршень, вставлений в корпус, палець - закріплений в поршні гвинтом, золотник з черевиком і підп'ятником, важіль і кришку, де розташовуються деталі. Вищенаведені елементи застосовуються пропорційно функціональним призначенням.

Гойдаючий вузол гідравлічного мотора складається з вала, вмонтованого в корпус на підшипниках і блоку циліндрів. На одній стороні вала гідравлічний мотор закривається кришкою, загерметизованій манжетою і кільцем з гуми. Фланець гідравлічного вала закріплений з поршнями і шипом головками шатунів формою у вигляді сфери.

Дане обладнання застосовується для переміщення механізмів з дискретним розмахом регульованих по необхідності швидкостей.

Гідравлічний мотор регульований 303.4.112.241 - гідравлічний пристрій, що застосовується в різних сферах промисловості, де необхідна гідравлічна система. Пристрій з добротними показниками робить спрощеною карту обслуговування системи гідравліки, добре збільшує потужність і обсяги виробництва. У наш час гідравлічна система є задовільною технологією в силових і механічних цілях, яку використовують для величезних і невеликих рухових механізмів.

Типи гідравлічного мотора:

- аксіально-поршневий (аксіально-плунжерний);

- радіально-поршневий (радіально-плунжерний);

- шестерінчастий;

- пластинчастий.

 

Вище представлені 4 типи гідравлічних моторів  - вони є найбільш популярними, так як широко застосовуються в гідравлічному обладнанні, вони зручні, і мають велику продуктивність при невеликих власних розмірах.

Гідравлічний мотор аксіально-поршневий - найпоширеніший гідравлічний пристрій, що застосовується в сфері гідравліки. Основним показником популярності цього типу гідромоторів є порівняно мала маса, невеликі розмірні параметри, невеликий інерційний момент обертових мас. Ще одним великим перевагою цього механізму є високооборотна робота двигуна, зручність і економія часу при монтажі та ремонті.

Гідромотор 303.4.112.241 ціна має велику універсальність і доступність. Цей потужний механізм виконує безліч функцій - від запуску ходової частини та подачі (транспортування) матеріалів до додаткових функцій. Використовуваний гідравлічний мотор з високою точністю забезпечує силову передачу, і має регулювальні параметри, необхідні у виробничому фрезерувальні процесі.

Аксіально-поршневий гідромотор. Принцип роботи


Поршень гідравлічного мотора, прокручуючи на 180 ° навколо своєї осі, здійснює рухи поступального напрямку, виштовхуючи рідину з циліндра. Уже при подальшому повороті на 180 ° поршень робить вхід і всмоктування. Циліндричний блок своєю поверхнею з торця щільно торкається до гідророзподільника з проробленими пазами у вигляді півкільця. Пази з'єднуються окремо, один - трубопроводом напірного типу, інший - зі всмоктуючим. При цьому циліндричний блок має отвори, що з'єднують кожен циліндр з гідравлічним розподільником.

Гідромотор аксіально-поршневий застосовується у великих гідроприводах, де частота обертання валу грає велику роль, а на виході необхідно отримати високий крутний момент. Це пристрій проходить експлуатацію в техніці і механізмах, що витримують величезні навантаження. До них відноситься сільгосптехніка, будівельна, кар'єрна та комунальна техніка, бульдозери, екскаватори тощо.

Гідромотор 303.4.112.241 аксіально-поршневий закордонних виробників таких, як Bosch Rexroth, Kawasaki, Parker, Eaton, Sumhydraulik, Hydromatik, Sauer Danfoss, Linde є найбільш популярними в країнах СНД.

Слід підкреслити, що в даний час проводиться величезна кількість видів гідравлічних моторів з різноманітними параметрами. Вони використовуються в певних функціональних механізмах. Будь-який тип гідромоторів застосовується на суворо позначених пристроях, що випускаються для них.

Експлуатація


Незважаючи на те, що будь-який гідромотор є складним пристроєм, він надзвичайно простий у використанні. При цьому будь-який, навіть найменший ремонт гідромотора 303.4.112.241 та ремонт гідронасоса 303.4.112.241 повинні проводити тільки кваліфіковані спеціалісти на відповідному обладнанні, яке має компанія Гідро-Спец-Торг.

Всі моделі гідравлічних двигунів серії 303 мають механізм регулювання робочого об'єму. Це значно збільшує працездатність даного двигуна в самих різних умовах. При зміні кута нахилу циліндра відбувається бажане зміна робочого об'єму в бік збільшення або зменшення.

 - Збільшення робочого об'єму двигуна називається позитивним регулюванням.

 - Зменшення робочого об'єму двигуна називається негативним регулюванням.

 

Робочий об'єм двигуна в моделі 303.3.112.241 досить великий, що відбивається на продуктивності. Мотор складається з двох частин, кожна з яких надійно виконує свою функцію; є встановлені обмежувачі, які запобігають можливій поломці двигуна в разі неправильного регулювання.

 

Характеристики гідромотора  303.4.112.241


Даний двигун володіє компактними габаритами і відносно легким вагою, що робить його зручним у транспортуванні і установці. Простота зовнішнього пристрою дозволяє встановлювати мотор навіть без особливої ​​попередньої підготовки, тому впоратися з цим можна навіть без спеціальних знань. При цьому сила гідравлічного двигуна дозволяє встановлювати гідромотор на найпотужнішу техніку, що говорить про його величезної потужності і потенціал. Модель 303.3.112.241 не вимагає якогось особливого догляду і проста в експлуатації, а термін її служби без жодних нарікань обчислюється десятиліттями. Установка гідравліки - це раціонально і вигідно, подібна техніка здатна збільшити потужності цілого виробництва, не кажучи про будівельні і дорожні роботи.

Використання підвищених оборотів

У гідромоторі 303.4.112.241 реалізована можливість використання підвищених оборотів, що при вмілому підході може дуже сильно вплинути на продуктивність машини, на якій такий двигун встановлений. Використання такого способу роботи мотора скорочує час, необхідний для проведення будь-якої операції, в кілька разів. При цьому управління і експлуатація гідравлічного двигуна прості і зручні. Мотор, що працює від енергії води, поєднує в собі силу, потужність, довговічність і варіативність - за останній пункт відповідає регулятор. Таким чином, грамотна налагодження і використання гідромотора допоможе вам збільшити обсяги виробництва і ККД.

Використання гідромотора в різних умовах

Крім того що регульований гідромотор 303.3.112.241 невибагливий до погодних і кліматичних умов, він може використовуватися в системах різного типу, закритого або відкритого. Даний фактор ніяк не впливає на його працездатність. Саме тому гідромотори встановлюються на техніку для ремонту доріг, використовуються для будівництва і на виробництві. Експлуатація гідравлічного двигуна можлива при будь-яких найважчих умовах - він все одно буде виконувати свою функцію надійно. Установка гідромоторів не тільки дозволяє домогтися більшої потужності від машин і апаратів, вона робить обслуговування всієї системи набагато простіше.

Як відбувається регулювання гідромотора 303.3.112.241

Регулятор розташовується в корпусі мотора і закривається спеціальною кришкою, що захищає його деталі від всіляких зовнішніх впливів. Пристрій регулятора засноване на взаємодії різних його складових, які змінюють об'єм двигуна. Існують моделі гидромоторов, які неможливо регулювати, і вони значно поступаються 303.4.112.241 в продуктивності.

Гідромотор - це дуже складний механізм, який повинен виготовлятися не тільки на високоточному виробництві, але і з дотриманням усіх технологій і норм. Плюс до всього, він повинен відповідати найвищим вимогам безпеки, щоб бути придатним для експлуатації на виробництвах. Тому будь-який брак або недолік у виготовленні може обернутися справжньою трагедією, що неприпустимо. Дешевий неякісний двигун в кращому випадку просто перестане працювати. З іншого боку, висока вартість речі або механізму нічого не говорить про якісні показники, працездатності і надійності. Як правило, ви переплачуєте або за марку, або таким, що окупається рекламну кампанію магазину зі своєї кишені. 

Від якості виробу залежить багато, а коли мова йде про мотор, то від якості його виготовлення залежать цілі підприємства. Адже гідромотори встановлюються повсюдно, особливо там, де необхідна велика потужність і витривалість. І вихід з ладу такого мотора загрожує зірвати цілий робочий день всього підприємства, що істотно позначиться на подальшій роботі і терміни виконання замовлень. З цієї причини слід купувати тільки якісний регульований гідромотор 303.3.112.241

 

 Ремонт гидромотора 303.4.112.241,

 Ремонт гидронасоса 303.4.112.241

Як правильно вибрати гідромотор?

Гідравлічний двигун має строго визначені параметри, які дозволяють встановлювати його тільки на конкретні види техніки. Тому, перш ніж ви вирішите купити 303.4.112.241 або будь-яку іншу модель, вам необхідно проконсультуватися з фахівцем у компанії Гідро-Спец-Торг. 

Тип и условное обозначение Гидромотор регулируемый 303.3.112.241
Рабочий объем Vном 112 см3
Ограничение рабочего объема с ограничением Vmin (поворот на 180°)
Вид регулирования регулятор давления по гиперболе (автоматическое с увеличенным диапазоном)
Вид управления гидравлическое негативное
Направление вращения и исполнение вала реверсивное, шлицевое по ГОСТ 6033-80
Диаметр вала 45 мм
Частота вращения номинальная 20,0 с-1 (1200 об/мин)
Частота вращения максимальная при Vном 50,0 с-1 (3000 об/мин)
Частота вращения максимальная при Vмин 66,7 с-1 (4000 об/мин)
Давление на выходе номинальное 20 МПа
Давление на выходе максимальное 40 МПа
Крутящий момент 332 Н·м (34 кгс·м)
Номинальная мощность 42 кВт
Масса без рабочей жидкости 38 кг

 

 

Ремонт гидромотора 303.3.112.220, Ремонт гидронасоса 303.3.112.220,
 Ремонт вариаторов импортных комбайновРемонт вариатора вентилятора Claas
Ремонт гидромотора 303.3.112.241, Ремонт гидронасоса 303.3.112.241
Ремонт гидромотора 303.3.112.501, Ремонт гидронасоса 303.3.112.501,
 Ремонт гидромотора 303.3.112.501.002, Ремонт гидронасоса 303.3.112.501.002
Ремонт гидромотора 303.3.112.503.8, Ремонт гидронасоса 303.3.112.503.8
Ремонт аксиально-поршневых гидронасосов. Ремонт аксиально-поршневых гидромоторов
Ремонт гидроусилителя руля ГУР DAF, MAN, SCANIA, IVECO, VOLVO, RENAULT, MERCEDES,
 Ремонт гидромотора 303.3.112.503, Ремонт гидронасоса 303.3.112.503Ремонт гидромотора 303.3.112.076,
Ремонт гидронасоса 303.3.112.076
Ремонт гидромотора 209.25.21.21, Ремонт гидронасоса 209.25.21.21,
 Ремонт гидромотора 303.3.160.220, Ремонт гидронасоса 303.3.160.220Ремонт гидромотора 303.4.112.503.700.8,
Ремонт гидронасоса 303.4.112.503.700.8
Ремонт гидромотора 303.4.112.901.002,
Ремонт гидронасоса 303.4.112.901.002