Ремонт гидравлического распределителя BADESTNOST

Ремонт гидравлического распределителя BADESTNOST +38(097)056-05-93

Гідравлічний розподільник Badestnost з ручним керуванням призначений для розподілу і контролю робочого потоку між генератором (насосом) і виконавчими механізмами (циліндр, гідромотор і т. Д.). У нього вбудований запобіжний клапан. Його корпус виготовлений з чавуну EN-GJL300. Катушка виготовлена ​​з спеціальної сталі з твердим хромуванням. Монтаж проводиться за допомогою болтів М8.

Компанія Badestnost добре відома по всьому світу, своєї висококласної продукцією, і відмінним професійним сервісом обслуговування своїх клієнтів, тому не дивно що в їх клієнтської бази числиться безліч зарубіжних країн по всьому світу.

Гідравліческій розподільник Badestnost використовується для включення / вимикання і направлення робочої рідини між генераторами напору (гідравлічні насоси), споживачами напору (гідроциліндри, двигуни і т. Д.) І резервуаром. Ремонт ручного гідророзподільника Badestnost проводиться з великою увагою і особливою ретельністю. Незважаючи на невеликі масу і розміри гидрораспределителя в ремонті такого вузла є безліч нюансів.

За своєю конструкцією гідророзподільник Badestnost - це простий, компактний і міцний секційний клапан від 1 до 12 секцій для гідравлічних систем з відкритим і закритим центром, в нашому випадки 4-х секційний.

Перше що відбувається з розподільником під час того, як він потрапляє до нас на ремонт, це його розбирання і очищення спеціалізованим розчином. У процесі ремонту обов'язково проводять заміну стяжних шпильок на нові більш зміцнені. Розподільник Badestnost оснащений головним запобіжним клапаном і зворотним клапаном навантаження на кожній робочій секції. В даний час є з паралельним ланцюгом. Додатковий переносний порт. Доступні ручні, пневматичні, пропорційні гідравлічні комплекти управління котушками. Катушка діаметром 20 мм.

Гайкі в тому числі ставляться на стяжних шпильках всі нові. Всі секції піддаються шліфовці на пласко верстаті, а при потребі доводяться до необхідної шероховатості на притирочній плиті. Ручні насоси призначені для створення напору гідравлічного масла, зазвичай для активації гідравлічного циліндра. Вони можуть бути подвійної дії для циліндрів одинарної і подвійної дії. Насоси складаються з корпусу з чавуну EN-GJL300 і поршня зспеціальної сталі з хромуванням. Насоси кріпляться до резервуару в відповідності з монтажними отворами кожного насоса.

Ремонт гидрораспределителей экскаваторов Hyundai

Ремонт гидрораспределителей JCB

Ремонт гидрораспределителя Nishina, Ремонт гидравлического Nishina

Ремонт гидрораспределителя

Ремонт гидрораспределителя экскаватора Hitachi

Ремонт гидрораспределителей импортных и отечественных

Ремонт гидрораспределителя John Deere, Case, New Holland, Claas, JCB, Husco, Kawasaki, Nachi, Bosch-Rexroth

Ремонт гидрораспределителя Husco, Ремонт гидравлического распределителя Husco

Ремонт гидравлики LINDE: Ремонт гидромотора LINDE, Ремонт гидронасоса LINDE, Ремонт гидростатики ГСТ LINDE, Ремонт гидрораспределителя LINDE

Реставрация гидрораспределителей в Украине

Ремонт гидравлики CASE, Ремонт гидронасоса и гидромотора ГСТ CASE. Ремонт гидрораспределителя CASE

Ремонт гидрораспределителей в Украине

Ремонт гидрораспределителей

Ремонт гидрораспределителей Bosch Rexroth

Ремонт гидрораспределителей Р-80

Ремонт гидронасосов Atos, Ремонт гидромоторов Atos, Ремонт гидрораспределителей Atos, Ремонт гидроцилиндров Atos, Ремонт гидравлики Atos

Ремонт гидрораспределителей - ремонт гидравлических распределителей в Украине

Ремонт гидрораспределителей Rexroth

Применяемость шестеренных насосов НШ и гидрораспределителей на тракторах МТЗ

В Мелитополе открылся специализированный цех по ремонту импортных гидрораспределителей. Ремонт импортных гидрораспределителей