Ремонт гідронасосів John Deere (Джон Дір). Ремонт гідромоторів John Deere (Джон Дір).

Ремонт гідромоторів та гідронасосів John Deere (Джон Дір). Ремонт гідростатичної трансмісії ГСТ John Deere (Джон Дір). Ремонт гідравліки John Deere (Джон Дір) в Україні. (097)056-05-93

Ремонт гідронасоса John Deerе - достатнь популярна послуга серед сільскогосподарських підприємств, що використовують гідравлічну техніку. Агрегати даного бренду використовуються в екскаваторах, тракторах, комбайнах, навантажувачах, самоскидах, обприскувачах і іншому гідравлічному устаткуванні.

 Гідронасоси Джон Дір характеризуються зносостійкістю, високою продуктивністю, а також призначені для роботи в самих різних умовах (запиленість, вологість, зміна температури і т.д.).

 Компанія Гідро-Спец-Торг спеціалізується на реалізації гідравлічного обладнання відомих брендів, а також на наданні широкого спектру послуг, в тому числі ремонту гідронасосів John Deere.

Фото гідромотору ГСТ John Deerе

 

Як замовити послугу по ремонту гідростатики ГСТ John Deerе:

 ● Зателефонувати і узгодити всі деталі замовлення.

● Доставити несправний агрегат в майстерню будь-яким зручним способом (самостійно, за допомогою компанії-перевізника). Територіально офіс і майстерня знаходяться в Мелітополі, але працюємо з замовниками всієї України.

● Після проведення діагностики агрегату, фахівець зв'язується із замовником і обговорює варіанти вирішення проблеми (заміни пристрою, ремонт, вартість, терміни та інші умови). По завершенню всіх робіт, гидронасос John Deere повертається назад замовнику.

 

У яких випадках потрібно ремонт гидронасоса John Deere?
 

Ремонт гідронасосів Джон Дір - часте явище, проте своєчасний ремонт (плановий) дає можливість продовжити продуктивність гідравлічного обладнання з найменшими витратами, не допускаючи серйозних поломок.

Кожен гідравлічний агрегат має експлуатаційний термін, по закінченню якого пристрій призначений для технічного обслуговування (в тому числі гидронасос).

 

Ремонт гидронасоса John Deere потрібно, якщо:
 ● При роботі устаткування відбувається уповільнене руху робочих частин машини. Це перша ознака несправності гідравлічного насоса або нестачі робочої рідини в системі. Необхідно перевірити трубопроводи на предмет правильної установки, герметичності, деформації. Також потрібно провести огляд ущільнень, манжети.

● При експлуатації машини виникають нехарактерні шуми, гідравлічні удари. В даному випадку перевіряється справність вала, редуктора і інших компонентів на предмет зносу або пошкоджень. Сторонні шуми в системі можуть бути наслідком кавітації.

● Рідина нагнітається слабко або нагнітається зовсім. В такому випадку необхідно перевірити відповідність параметрів робочої рідини (в'язкість, чистоту, кількість). Причиною може бути також некоректна робота приводу, невірні настройки або надмірний знос.

● Агрегат безпричинно вимикається, потрібно звернути увагу на роботу приводного механізму і шукати поломки в ньому.

 

При огляді гідравлічної системи можна виявити такі несправності, при яких потрібно ремонт гидронасоса Джон Дір:

 ● Пошкоджений корпус гидронасоса (з тріщинами, здуттям та іншими дефектами). В даному випадку краще проконсультуватися з майстрами щодо технічного обслуговування. Причина виникнення такої ситуації - некоректно налаштований клапан гідравлічного розподільника, знос і ін.

● Перегрів робочої рідини або насоса. Визначити можна тільки шляхом огляду агрегату. Спровокувати перегрів може засмічений фільтр, перевищення норм навантажень на обладнання, зношеність деталей, пошкодження трубопроводів та інші.

 

При появі будь-яких несправностей краще звернутися до фахівців для якісної діагностики. Один і той самий ознака може свідчити про різні несправності (або про декілька одночасно).

 Як продовжити експлуатаційний період і відстрочити ремонт гидронасоса John Deere?

 Агрегати, з яких складається гідравлічна система, взаємопов'язані між собою. Поломка одного призводить до виходу з ладу деяких інших пристроїв. Отже, з метою недопущення простою техніки, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій:

 ● Використовуйте лише відповідну робочу рідину. Зневагою цим вимогам тягне за собою багато проблем з гідравлічною системою. Масло має бути певної в'язкості, температури (всі параметри вказані в технічній документації).

● Забезпечувати достатню кількість робочої рідини. При витоках обсяг масла зменшується, що відразу відбивається на ефективності роботи техніки та справності системи.

● Контролювати чистоту масла. Даний параметр необхідно строго контролювати. Абразивні частинки, що потрапили в гідравлічну рідину, пошкоджують поверхню внутрішніх механізмів. У разі, якщо в масло потрапляє вода, відбувається зниження його експлуатаційних властивостей і пошкодження елементів гидронасоса John Deere.

● Своєчасно проводити ТО і дрібний ремонт. Це забезпечить тривалий термін служби обладнання.

Ціна ремонту гидронасоса John Deere залежить від ступеня складності і від кількості замінених деталей (і їх вартості).

 

Як відбувається процес ремонту гидронасоса John Deere в компанії Гідро-Спец-Торг?
 

Після отримання гидронасоса, фахівець проведе його діагностику. Вона включає в себе розбирання агрегату і його дефектовку. При цьому, компоненти і корпус пристрою підлягають промивці. Процес ремонту виглядає так:

 ● Огляд деталей на предмет видимих ​​пошкоджень. Це можуть бути подряпини, іржа, ознаки зносу, відколи. На даному етапі відбувається оцінка подальшої придатності запчастин. Ті, які підлягають ремонту - ремонтують, а ті, які непридатні для подальшої експлуатації - замінюються новими.

● Метод простукування. Дозволяє визначити внутрішні поломки і дефекти, які при огляді виявити не вдається.

● Застосування вимірювальних приладів. З їх допомогою визначається характер і ступінь зношеності.

● Ремонт пошкоджених деталей (наплавление, притирання, шліфування) і заміна несправних частин.

● Складання агрегату, тест на випробувальному стенді, настройка параметрів.

 

У компанії Гідро-Спец-Торг є все необхідне обладнання і інструменти для виконання ремонту гидронасоса John Deere. В наявності є гідравлічного устаткування та інших виробників.

 

Наші переваги:

 ● Оригінальність запасних частин і ремкомплектів.

● Вартість продукції - доступна.

● Широкий вибір гідравлічних агрегатів.

● Комфортні умови роботи і багато іншого. 

Ми цінуємо кожного клієнта. Зателефонуйте до нас прямо зараз - і отримаєте безкоштовну консультацію!