Ремонт гідронасосів JCB, Ремонт гідромоторів JCB

 

Ремонт гідронасосів JCB, Ремонт гідромоторів JCB, Ремонт гідростатичної трансмісії JCB, Ремонт ГСТ JCB, ремонт гідравліки JCB в Україні. (097)056-05-93

Ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ)  JCB - поняття загальне. Воно включає в себе ремонт і відновлення окремих вузлів гідравлічної системи як гідромотора, так і гідронасоса JCB. Дана послуга досить популярна серед компаній і підприємств, що використовують спецтехніку промислового і виробничого призначення. Від справності і продуктивності дорожніх, лісозаготівельних машин, автогрейдерів, бульдозерів, асфальтоукладальників, різних верстатів залежить прибутковість підприємства.

Ремонт ГСТ (гідростатичної трансмісії) JCB: популярність послуги серед компаній України


Під поняттям «ремонт гідростатичної трансмісії JCB» мають на увазі:

 ● Ремонт гідромотора JCB.

● Ремонт гідророзподільників JCB.

● Ремонт гідронасосів JCB.

● Ремонт гідроциліндрів JCB та інших механізмів даного бренду.

 

 Коли необхідно виконувати ремонт ГСТ JCB?

Нове обладнання може працювати справно протягом багатьох років, якщо його використовувати відповідно до призначення і правилами. Виявити неполадки в гідравлічній системі нескладно. Ось основні з них:

 ● Уповільнення швидкості руху робочих органів - найперше, що можуть помітити оператори. Ця проблема може виникнути часто і негативно позначається на ефективності та продуктивності техніки. Причини цього - різні.

● Нехарактерна гучність і / або вібрації при роботі агрегатів. Проблема свідчить найчастіше про порушення в роботі гидронасоса: брак робочої рідини, наявність повітря в системі та інше. Вібрації можуть виникати і в результаті некоректної установки трубопроводів. Точна причина з'ясовується при діагностиці в спеціалізованому центрі.

● Надмірна витрата гідравлічної рідини. Виявляється в результаті пошкоджень трубопроводів, недостатньою затягування з'єднувальних елементів, ущільнень. Тобто, велика витрата масла говорить про наявність в гідросистемі витоків.

● Нерівномірний рух робочих органів може свідчити про присутність повітря в системі, нестачі масла, забруднення фільтруючих елементів і т. д. 

Особливості ремонту гідростатичної трансмісії JCB: причини поломок вузлів, етапи ремонтно-відновлювальних робіт

Незважаючи на довговічність гідравлічних машин, деякі компоненти системи все-таки ламаються, виходять з ладу або з часом зношуються. В першу чергу, це пов'язано з умовами, при яких обладнання експлуатується.

Основні причини несправностей гідравлічних систем JCB:

 ● Недолік масла в системі. Часта ситуація, яка може спровокувати раптову зупинку роботи обладнання.

● Невідповідність параметрів робочої рідини. Допускати попадання води, повітря, що забруднюють частинок в масло не можна. Якщо це сталося, рідина змінює колір, запах, може утворюватися піна в гідробаку і т. Д.

● Зношені / зруйновані ущільнення. Йдеться про ущільненнях, які деформуються, розм'якшуються, продавлюються в результаті механічних впливів, неправильного монтажу, несумісності матеріалу ущільнення з маслом і т.д.

● Використання комплектуючих, які не відповідають параметрам системи (за технічними характеристиками, розміром і т. Д.). Частий випадок, коли власники гідравлічних машин використовують олія невідповідного (в'язкість, клас).

● Некоректне наоаштування гідравлічної системи.

 Все це є причинами виникнення поломок різної складності і призводить до ремонту гідравліки JCB.

 Етапи ремонтних робіт:

 ● Як тільки несправний робочий вузол надходить в роботу, фахівці його оглядають (можливо відчувають на стенді, при необхідності), розбирають, очищають від забруднень, проводять дефектовку.

● Після цього проводять ремонт тих деталей, які підлягають відновленню. Непридатні до подальшої роботи запчастини - замінюють новими.

● Далі виконують збірку, перевірку агрегату, налаштування параметрів.

Рекомендації по експлуатації гідравлічного обладнання, які допоможуть уникнути незапланованого ремонту гідравліки JCB

Ремонту гідравлічних систем JCB уникнути не можна, оскільки рано чи пізно вузли техніки зношуються. Очевидно, що плановий техогляд має ряд незаперечних переваг:

● Своєчасна заміна компонентів системи.

● Поліпшення робочих показників машини.

● Винятки раптових поломок і простою.

 

Гідравлічне обладнання виготовляється з урахуванням умов його експлуатації, тобто має всі ті характеристики, що забезпечують надійне, комфортне, довговічне і безпечне використання. Однак, по ряду причин, періодично система виходить з ладу. До таких причин відносять:

 ● Допустимі норми навантаження не відповідають фактичним. Існують правила (прописані в інструкції), які необхідно строго дотримуватися. При їх невиконанні виникають механічні пошкодження, деформації деталей, передчасний знос.

● Відсутність своєчасної заміни зношених (несправних) компонентів. Всі вузли в гідравлічній системі взаємопов'язані і одне зруйноване ущільнення здатне привести до уповільнення швидкості роботи, забруднення робочої рідини і більш серйозним несправностей. В даному випадку, планові технічні огляди збільшують термін служби обладнання і запобігають аварійні ситуації.

 

Також на виникнення несправностей гідравліки JCB може вплинути людський фактор: неуважність оператора, порушення правил безпеки, незаплановані ситуації. Тому, рекомендації, які допоможуть уникнути частого і позапланового ремонту гідравліки JCB - прості. потрібно:

 ● Дотримуватися правил експлуатації і техніки безпеки при роботі з спецмашинами.

● Уважно стежити за швидкістю роботи, ефективністю, гучністю. Зміна даних параметрів завжди свідчить про наявність неполадок в системі.

● Проводити профілактичні огляди і вчасно усувати неполадки.

 Такі дії допоможуть не допустити простою обладнання і заощадять ваші гроші.

 

Переваги, терміни і ціна ремонту ГСТ JCB (Україна) в компанії Гідро-Спец-Торг

Торгово-виробниче підприємство Гідро-Спец-Торг пропонує широкий спектр послуг і товарів (в тому числі і ремонт гідравліки JCB в Україні).

Всі роботи виконуються досвідченими фахівцями із застосуванням професійного сучасного обладнання. По закінченню робіт, гідравлічне обладнання випробовується.

 Щоб купити гідравліку JCB (насоси, акумулятори, гідроциліндри, мотори та додаткові аксесуари), необхідно просто зателефонувати нашому менеджеру, зробити замовлення і забрати свою покупку в найближчому відділенні Нової Пошти (або інший транспортної компанії). Майстерня і склад територіально розташовані в місті Мелітополь. У деяких випадках можливий виїзд фахівця на місце, де знаходиться обладнання.

 Нам довіряють більше 75% промислових і виробничих підприємств України - звертайтеся і Ви до нас!