Ремонт гидронасосов Volvo. Ремонт гидромоторов Volvo. Ремонт гидравлики Volvo Excavator Pump

Ремонт гидронасосов Volvo. Ремонт гидромоторов Volvo. Ремонт гидравлики Volvo Excavator Pump. Ремонт ГСТ VOLVO. Ремонт гидростатики VOLVO. Ремонт гидравлики VOLVO, Ремонт гирораспределителя VOLVO. Ремонт гидроцилиндра VOLVO  +38(097)056-05-93

Наша компанія здійснює якісний ремонт гідронасосів марки VOLVO EXCAVATOR PUMP. Великий досвід наших механіків дозволяє їм братися і усувати навіть найскладніші випадки. Постійні клієнти оцінили простоту і продуктивність взаємодії з нашою компанією. Гідронасоси VOLVO Вольво характеризуються високою якістю і стабільністю в роботі. Компанія VOLVO Вольво завоювала на світовому ринку звання одного з найкращих машинобудівних об'єктів. Якою б якісною була гідросистема, з плином часу все ж деякі її вузли підвладні зносу.

Важка техніка експлуатується в умовах підвищених навантажень. Кожен власник машини знає, наскільки вигідна експлуатація машини, коли та працює без простоїв. Щоб вчасно відреагувати і усунути можливі поломки гидронасосов VOLVO EXCAVATOR PUMP необхідно уважно прислухатися до того, як він працює.

Явними ознаками збоїв в роботі гидронасоса VOLVO Вольво можна назвати:

Якщо ви спостерігаєте перераховані вище ознаки при роботі свого гидронасоса, ми настійно рекомендуємо вам звернутися до професіоналів за допомогою.


У разі якщо ви не виявили ознак раптової поломки, все одно рекомендується періодично проводити профілактичну діагностику.

Ступінь зносу важливих вузлів передбачити неможливо. І неможливо напевно сказати, в якому місці і коли трапитися несправність. Завжди вигідніше поміняти стару зношену деталь і не допустити повної руйнації систем.


Наша компанія виконує такі види поширених робіт:

Роботи проводяться в повній відповідності з приписами і кресленнями заводу-виробника. Всі ремонтні роботи забезпечуються гарантією. Терміни гарантії, і її умови обумовлюються з кожним клієнтом індивідуально.

Гідравлічні насоси Volvo характеризуються високою продуктивністю, тривалим терміном експлуатації і широким асортиментом моделей. Однак, можуть виходити з ладу (з різних причин), оскільки техніка використовується в умовах важких навантажень, забрудненого, запиленого повітря, нестабільності температури і т. Д.

 

 

Потреба в ремонті гідравлічних насосів Volvo виникає в результаті наступних причин:

 ● Неправильний підбір агрегату. Пристрій для перетворення механічної енергії в гідравлічну має різновиди і технічні параметри (об'єм, тиск). Ці параметри повинні відповідати гідравлічній системі обладнання, в якому встановлений гидронасос. Недотримання цієї норми тягне за собою появи несправностей і передчасний знос пристрою.

● Нехтування правилами використання техніки. Будь-яка гідравлічна система має допустимі норми навантаження. При використанні обладнання не за призначенням, з перевищенням допустимих значень, відбувається швидкий знос компонентів системи, що призводить до необхідності ремонту гидронасоса, мотора, циліндра та інших складових.

● Відсутність ТО. Поширена ситуація, коли немає можливості обслуговувати гидрооборудование своєчасно (з різних причин).

Гідронасоси Volvo: поломки і їх причини

Принцип роботи всіх гідронасосів Volvo однаковий - витіснення робочої рідини. А ось спосіб витіснення, обсяг, тип робочих органів різниться. Отже, існують загальні несправності і специфічні (характерні для конкретного виду пристрою).

 Ремонт гідронасосів Volvo може знадобитися в таких випадках:

 ● Виникнення витоків в системі. Визначити можна двома способами: візуально (при огляді вузла і його компонентів видно зовнішня текти) і за непрямими ознаками (інші несправності). Текти в системі з'являється через зношені / пошкоджених / неправильно підібраних елементів ущільнювачів. Може також з'явитися в місцях з'єднань. Якщо вчасно не ліквідувати витоку, гідравлічна система дасть збій: робочі органи обладнання будуть функціонувати повільно, що залишилася в системі рідина буде перегріватися і т.д. При появі незначних поломок або зниженні продуктивності, слід перевірити систему на наявність витоків.

● Робоча рідина не відповідає параметрам системи. У технічній документації будь-якого обладнання завжди є суворі вимоги до виду масла. Їх потрібно дотримуватися, в іншому випадку - система дасть збій.

● Нехарактерні вібрації гідронасоса  Volvo. Виникають в результаті неправильного монтажу, при невідповідності співвісності валів і електродвигуна. Також можуть з'явитися через зношеність і руйнувань підшипників приводного валу. Щоб не допускати подібних ситуацій, слід вчасно проводити ТО і довіряти ремонт гідронасосів Вольво (і інших важливих вузлів) тільки спеціалізованим компаніям.

● Чи не подається в систему рідина. Дана несправність є наслідком зламаного вала або приводний муфти вузла.

● Пульсація тиску на виході. Виникає через руйнування манжети приводного вала, порушення герметичності всмоктуючої магістралі, зносу деталей. Для коректної діагностики слід звернутися до спеціалізованого центру.

● Зниження швидкості робочих органів. Може бути наслідком витоків (через нестачу олії в системі) або інших поломок гидронасоса.

● Перегрів гідравлічного насоса Volvo. Причини: слабка подача робочої рідини, недолік надходить масла і т. Д. В результаті додаткових навантажень на агрегат, він перегрівається. Визначити можна шляхом огляду самого гидронасоса і поруч розташованих вузлів.