Ремонт КПП К-700, Ремонт КПП К-701, Ремонт КПП К-702

Ремонт КПП К-700, Ремонт КПП К-701, Ремонт КПП К-702

(097)056-05-93

Гідро-Спец-Торг виробляє якісний ремонт коробок перемикання передач К-700, К-701, К-702 Кіровець виробництва Петербурзького тракторного заводу. Наші фахівці пройшли спеціальне навчання по ремонту даних моделей КПП, мають відповідні сертифікати, які підтверджують їх знання та вміння по ремонту КПП К-700, К-701, К-702. Більше не потрібно чекати поки приїдуть запасні частини, необхідні для ремонту КПП К-700, К-701, К-702. На нашому власному складі є повний перелік запасних частин, потрібних для ремонту КПП К-700, К-701, К-702, що дозволяє зробити ремонт в найкоротші терміни, без затримок на поставку запасних частин.

Наша компанія співпрацює безпосередньо з заводом виробником запасних частин - Петербурзьким Тракторним Заводом, завдяки цьому ви можете бути впевнені у відмінній якості запасних частин які ви купуєте у нас і які ми використовуємо для ремонту КПП К-700, К-701, К-702. У сумі з багаторічним досвідом наших майстрів це дає впевненість у якості та довговічності роботи вашої КПП К-700, К-701, К-702 після нашого ремонту. 

Кожна КПП проходить кілька етапів при виконанні ремонту.

 - Прийом КПП. (При прийомі проводиться фотозйомка вузла, який ми приймаємо на ремонт);
мийка;
 - Розбирання, дефектовка. (На даному етапі складається дефектувальних відомість в якій зазначено перелік деталей які можна відновити, перелік деталей які не підлягають відновленню і є потреба в їх заміні на нові).


Після того як з клієнтом узгоджена дефектувальних відомість, клієнт особисто переконався в її достовірності і дав згоду на проведення ремонтних робіт далі йде:

 - Збірка. (Включає в себе повний обсяг робіт виконуваних при ремонті КПП, відновлювальні роботи, заміна запасних частин які не підлягають відновленню);
 - Обкатка. (Всі КПП після ремонту ми обкачуємо на стенді, обкатка проводиться як на холостих обертах, так і під навантаженням. За часом займає від 2-х годин);
мийка;
 - Фарбування.


Після складання і обкатки все ремонтуються вузли проходять через наш найсуворіший відділ технічного контролю. Тільки після того як наш відділ технічного контролю схвалив працездатність КПП ми запрошуємо клієнта забирати КПП для транспортування назад.

Так само ми можемо запропонувати послуги з демонтажу та встановлення КПП К-700, К-701, К-702 на техніку і запуску її в роботу. Разом з КПП ми проводимо ремонти гидротрансформаторов для даної техніки. У нашій компанії є правило: "Техніка не повинна простоювати, вона повинна працювати". Тому, цінуючи ваше і наш час, ми докладаємо максимум зусиль для того, що б ремонт вашої КПП був якісним і виконаним в максимально короткі терміни.

Звернувшись до фахівців Гідро-Спец-Торг, ви отримаєте не тільки якісно виконані послуги по ремонту КПП К-700, К-701, К-702 і гидротрансформаторов до них, а й індивідуальний підхід до будь-якої проблеми, пов'язаної з відновленням працездатності вашої техніки.

Ми більше 15 років на ринку, ми знаємо про вашу техніку все.