Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт ГСТ CASE в Украине

Ремонт ГСТ CASE в Украине (097)056-05-93

Під поняттям «ремонт гідростатичної трансмісії (ГСТ) Case» мають на увазі ремонтно-відновлювальні роботи гідроприводу із замкнутим контуром. Систему «насос-мотор» найчастіше можна зустріти в гідравліки бульдозерів, зернозбиральних комбайнів, автобетоносмесителей та іншої гусеничної техніки. Гідростатична трансмісія (ГСТ) Case складається з гідромотора і гідронасоса (при чому, їх може бути по кілька одиниць, в залежності від призначення агрегату). Призначений даний вузол для передачі енергії від двигуна до робочих (виконавчим) органам спецтехніки. Завдяки цьому, рух машини відбувається дуже плавно і без ривків.

 

Гідравлічне обладнання CASE експлуатується в тяжких умовах і вимагає відповідного ставлення: регулярного обслуговування, оглядів, профілактичних і ремонтних робіт. Термін служби гідростатичної трансмісії Case залежить від декількох факторів:

● Дотримання допустимих норм навантаження на гідравлічну систему.

● Виконання планових ТО.

● Правильне налаштування системи.

● Своєчасне дій щодо усунення неполадок.

Виконання цих правил продовжить період експлуатації ГСТ CASE, зменшить ймовірність зниження робочих показників і відстрочить капітальний ремонт ГСТ Case на тривалий період.

Конструктивні особливості ГСТ Case і область застосування:

В ремонті гідростатичної трансмісії Case потребують, в основному, власники сільськогосподарської, дорожньої, ремонтної і комунальної техніки. Тому, що такий гідравлічний вузол, як ГСТ, можна зустріти в системах саме цих спецмашин. Установка системи «насос-мотор» забезпечує:

● Широкий діапазон частоти обертання з її плавним зміною.

● Маневреність обладнання.

● Спрощення конструкції гідравлічної системи.

● Для плавного старту машини не потрібно застосування зчеплення.

Гидростатична трансмісія Case оснащена мотором і насосом (одним або декількома). Тобто, вузол має вал, блок циліндрів, корпус, клапани, підшипники, ущільнення, трубопроводи, що гойдає вузол, похилу шайбу, кришку манжетних і ін.

Найбільш поширені несправності гідростатичної трансмісії Case, що вимагають невідкладного ремонту:

Правильна експлуатація ГСТ CASE - запорука довговічною і ефективної роботи вузла. Своєчасно усунувши зазначені нижче причини, можна уникнути дорогого капітального ремонту ГСТ Case:

● Зовнішні / внутрішні витоку. Виникають в різних місцях вузла і з різних причин. В результаті - гидронасос не створює необхідного тиску в системі, що відбивається на роботі спецмашини.

● В'язкість гідравлічної рідини. Особливу увагу необхідно приділяти параметрам масла. Вони повинні строго відповідати вимогам системи. Якщо ж робоча рідина підібрана по класу і в'язкості правильно, причиною може стати висока температура (яка негативно позначається на показниках в'язкості). Наслідком цього є недостатній тиск.

● Забрудненість фільтрів, трубопроводів позначається на роботі агрегату: ГСТ може працювати тільки в одному напрямку (або не працювати в двох відразу).

● Механічні пошкодження трубопроводів, неправильне кріплення (ослаблене, зламане, недостатньо затягнуте). Крім витоків, крізь такі негерметичні «місця» в гідросистему потрапляє повітря, що неприпустимо. Отже, змінюються властивості масла, в баку з'являється піна і агрегат працює некоректно.

● Робоча рідина не надходить у гидронасос. Причин цьому може бути декілька: обертання валу не в ту сторону, несправний привід або його деталі. Якщо ж масло надходить в насос, але в недостатній кількості, можливо, причину слід шукати на лінії всмоктування.

● Руйнування ущільнень. Призводить до витоку і, як наслідок, до нестачі робочої рідини. Крім цього, частки елементів ущільнювачів сильно засмічують систему.

● Знос (природний, передчасний) насоса і мотора ГСТ сприяє виникненню надмірної гучності.

Ремонт гідростатичної трансмісії Case краще не відкладати «на потім», оскільки доведеться витратити коштів на відновлення та заміну деталей в рази більше. При виявленні навіть дрібних несправностей, роботу краще припинити до моменту їх усунення.

Яким чином виконується діагностика і ремонт гідростатичної трансмісії Case?

Виявивши уповільнення руху робочих органів машини, ривки, вібрацію, нехарактерну гучність, слід зупинити спецтехніку, відключити її. Якщо Ви не є фахівцем з ремонту гідравлічного обладнання CASE, самостійних дій краще не робити. Отримати безкоштовну консультацію у співробітника компанії Гідравлік Лайн можна в телефонному режимі. Після того, як Ви опишіть ситуацію і характер проблеми, майстер зорієнтує Вас у подальших діях (можливі несправності, шляхи вирішення, вартість).


Етапи ремонту гідростатичної трансмісії (ГСТ) Case:

● Отримання агрегату, огляд, діагностика.

● Розбирання, шліфування, притирання, очищення, мийка.

● Дефектовка.

● Заміна непридатних деталей, складання, перевірка.

Для діагностики використовуються різні техніки. При виявленні дефектів, подряпин, вм'ятин, відколів - їх усувають. Якщо деталь неможливо відремонтувати - її змінюють. Тут дуже важливо, щоб у майстри були необхідні запчастини в наявності.

Ремонт гідростатичної трансмісії ГСТ Case своїми силами

Деякі види робіт по ремонту і заміні деталей споживач може виконати самостійно, без залучення фахівців (демонтувати агрегат при цьому не потрібно). Вони чітко прописані в технічній документації. Проведення складного ремонту своїми силами заборонено (особливо, якщо механізм ще на гарантії). Ціна на ремонтні роботи завжди варіюється і залежить від кількості замінених деталей (і їх бренду), складності поставлених завдань.

Ремонт ГСТ Case в Україні: переваги Гідро-Спец-Торг

Замовити дану послугу можна у нас. Ми пропонуємо:

● Якість і гарантію на всі види ремонтних робіт.

● Швидкі терміни виконання.

● Кращих фахівців в області гідравліки.

● Використання фірмових деталей та сучасне обладнання.

● Кращі ціни в Україні.

● Можливість купити гідравлічне обладнання та запасні частини.

Телефонуйте прямо зараз - відповімо на всі питання!

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить