Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт насоса дозатора John Deere, Case, Claas, New Holland, Massey Ferguson, Caterpillar (CAT), JCB, McCORMICK


Ремонт насоса дозатора John Deere, Ремонт насоса дозатора Case, Ремонт насоса дозатора Claas, Ремонт насоса дозатора New Holland, Ремонт насоса дозатора Massey Ferguson, Ремонт насоса дозатора Caterpillar (Ремонт насоса дозатора CAT), Ремонт насоса дозатора JCB, Ремонт насоса дозатора McCORMICK, Ремонт насоса дозатора Bomag, Ремонт насоса дозатора Bobcat, Ремонт насоса дозатора Cobelco, Ремонт насоса дозатора XCMG, Ремонт насоса дозатора Liebherr, Ремонт насоса дозатора Daewoo, Ремонт насоса дозатора Hitachi, Ремонт насоса дозатора Kawasaki, Ремонт насоса дозатора Comatsu, Ремонт насоса дозатора FERRARI, Ремонт насоса дозатора Lamborghini.

Гідро-Спец-Торг виконує капітальний ремонт насосів-дозаторів (гідрорулі) різного типу і марок. Ремонт дозаторів імпортної спецтехніки, сільгосптехніки та обладнання.

Насос дозатор (гідроруль) - пристрій складається з розподільника, насоса і клапанів призначене для нагнітання робочої рідини від насоса гідросистеми до гідроціліднрам повороту.

На сьогоднішній день дуже актулен ремонт насосів-дозаторів, так як в умовах кризи, набагато дешевше відремонтувати старий насос дзатор (гідроруль), ніж купувати новий. Тим більше якість ремонту Гидрорули і насосів дозаторів в майстерні Гідро-Спец-Торг завжди на висоті!

Ремонт насосів дозаторів (Гидрорули) в найкоротші терміни!

Гідро-Спец-Торг виконує ремонт насосів-дозаторів і Гидрорули для спецтехніки і сільгосптехніки:

    Ремонт насосів дозаторів комбайнів імпортного виробництва
    Ремонт Гидрорули навантажувачів, грейдерів, екскаваторів, бульдозерів і т.д.
    Ремонт насосів дозаторів імпортних тракторів.
    Ремонт будь-яких імпортних насосів дозаторів
    Ремонт Гидрорули (насосів дозаторів) Lifum, Orsta, HKUQ / S, Danfoss, Prva Petoletka і т.д.

Ремонт насосів дозаторів виконується в спеціалізованій майстерні з заводськими умовами. Майстерня по ремонту гідравліки Гідро-Спец-Торг обладнана всім необхідним обладнанням для проведення якісного ремонту Гидрорули. Насоси дозатори ремонтуються кваліфікованим персоналом, у якого за плечима величезний досвід ремонту гідравлічного обладнання.

 

Види робіт виконуваних при ремонті насоса дозатора:

    Розбирання і дефектовка насоса дозатора
    Складання дефектувальних акту
    Ремонт або заміна основних деталей насоса дозатора - золотника, ротора, клапанів
    Заміна резино-технічних виробів насоса дозатора (кілець, сальників)
    Збірка насоса дозатора або Гидрорули і випробування на стенді
    фарбування гидронасоса

Майстерня Гідро-Спец-Торг надає гарантію на ремонт насосів дозаторів і на деталі які були замінені в процесі ремонту. Гарантія підтверджується гарантійним талоном з печаткою ВТК. Також всі гідрорулі і насоси дозатори проходять випробування на спеціалізованому стенді.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить