Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Насос-дозатор (гидроруль) ОКР-6/2000-У1 на К-700, К-702, К-744

Насос-дозатор (гидроруль) ОКР-6/2000-У1 на К-700, К-702, К-744

Гідроруль ОКР-6/2000-У1 без клапана ОКП1 цей пристрій взаємодіє з гідравлікою трактора, входить до складу поворотного пристрою. Складається з з'єднаного з рульовим колесом вала. Повертаючи кермо, водій міняє подачу масла від насоса рульової системи до гідроциліндрів повороту, приводячи останні в дію. Для збереження механізмів насоса-дозатора використовується фільтр, з гідроциліндрами з'єднується за допомогою рукавів високого тиску (РВД).

Гідроруль ОКР-6/2000-У1 сумісний з гідрообладнанням тракторів:

 - Кіровець К-700, К-702, К-744.
 - Колісного фронтального навантажувача ПК-6
 - Колісного бульдозера БКУ-01
 - Фронтального навантажувача ULT-220

Насос-дозатор (гідроруль) ОКР-6/2000-У1:

Клапан дозволяє економити потужність двигуна скорочуючи зусилля необхідне для роботи пристрою повороту, що позитивно позначається на зменшенні витрат палива. Основною відмінною рисою насоса-дозатора і основним пріоритетом перед гідропідсилювачем є собівартість виробництва. Якби на тракторах К-700, К-702, К-744 стояли гідропідсилювачі, це б були дуже великі, громіздкі і дорогі пристрої, але вони більш надійні ніж гідрорулі.

На трактор Кіровець К-744 встановлюється гідроруль об'ємом від 1300см3 до 1900 см3.

Наявність або відсутність пріоритетного клапана на насосі-дозаторі ОКР-6 жодним чином не обмежує його застосування в сільгосптехніки, спеcтехніке і на тракторах. Гідрорулі виконують одну і ту ж роботу, часто забезпечені універсальними посадочними розмірами і є повністю взаємозамінними. Чи не значно відрізняються один від одного тільки внутрішньою будовою і наявністю додаткових функцій. Гіпермаркет Гідро-Спец-Торг - це запчастини на всі серії тракторів К-700, К-702, К-744. Ми надамо вам повний асортимент з гарантією 6 місяців на всі запчастини. 

Наше власне виробництво по безлічі позицій трактора Кіровець (К-700, К-702, К-744)- дозволяє нам надати якісну і конкурентно здатну ціну на ринку запчастин до Кіровця.

Основна ідея тракторів «Кіровець» К-700, К-702, К-744 - висока продуктивність, відмінна прохідність і маневреність, простота і надійність конструкції, ремонтопридатність, агрегатування як традиційними, так і сучасними широкозахватними комплексними грунтообробними і посівними знаряддями і машинами. Можливості одного трактора Кіровець дозволяють протягом року підготувати і засіяти з повним дотриманням агросроків до 5 000 га. При цьому гарантована мінімальна собівартість посіву 1 га. Завдяки відмінним тягово-транспортним характеристикам "Кіровці" К-700, К-702, К-744 цілий рік застосовуються на найважчих транспортних роботах: робота в холодну погоду, буксирування застряглої техніки і т.п. 

Підсилювач потоку К-700, К-702, К-744 є пристроєм, який виконує пропорційне збільшення потоку робочої рідини, що надходить від насоса-дозатора ОКР-6/2000-У1 до виконавчого (поворотного) ціліндру, за рахунок підживлення з напірної лінії підсилювача потоку. Підсилювач потоку є також і ділильним пристроєм, що забезпечує пропорціональное розподілення потоку робочої рідини, що надходить з виконавчого ціліндра в гідроруль і одночасно в зливну лінію підсилювача потоку в процесі повороту машини при впливі на шток виконавчого ціліндра як активної, так і попутної навантажень.

Підсилювач потоку забезпечений пріоритетним золотником, що забезпечує спільну роботу насоса-дозатора (гідроруля) ОКР-6/2000-У1 і робочого обладнання з живленням від одного насоса. Передбачено два виконання підсилювача потоку: з об'єднаним зливом через висновок, і з окремим зливом і з незалежним висновком до робочого обладнання. Підсилювач потоку може працювати з насосом-дозатором виконання «LS» і «ON».

У стандартному виконанні в гідравлічної системи управління поворотом трактор К-700 і К-701 встановлений Розподільник з редуктором (ГУР) 700А.34.22.000-1, який вже морально застарів і мало ефективний в роботі поворотом. На зміну ГУРа був розроблений і прийнятий на конвеєрі насос-дозатор (гидроруль) ОКР-6/2000-У1 для нових моделей тракторів К-700, К-702, К-744. На конвеєрі встановлюють насос-дозатор (гидроруль) ОКР-6/2000-У1 і пріоритетним клапаном імпортного виробництва, що значно впливає на вартість деталей, вітчизняний аналог насоса-дозатора (гідроруля) ОКР-6/2000-У1 такого типу використовується з пріоритетним клапаном ОКП1.

Для роботи насоса-дозатора (гідроруля) ОКР-6/2000-У1, досить одного насоса НШ-100 в гідросистемі трактора.

Гідро-Спец-Торг реалізує насос-дозатори вітчизняного та імпортного виробництва. Насос-дозатор служить для управління поворотом в гідросистемі різної техніки. Робота насоса-дозатора полягає у тому, що при обертанні рульового колеса оператором, відбувається дозування гідравлічної рідини в правий або лівий циліндр повороту - в залежності від заданого обертання. Насос-дозатор як ще називають гідроруль проходить передпродажні випробування - для виявлення заводського браку.

Гарантійний термін експлуатаcіі від 6 місяців до 12 місяців в залежності від виробника. Також хочемо зазначити що термін служби будь-якого насоса дозатора залежить від застосування якісної гідравлічної рідини з постійним очищенням від сторонніх часток в системі при експлуатаcіі техніки.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить