Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт гидронасосов CASE (КЕЙС)

Ремонт гидронасосов CASE (097)056-05-93

Ремонт гідронасосів Case - затребувана послуга серед організацій і підприємств, що використовують гідравлічне обладнання. У неї входить діагностика, заміна непридатних деталей, ремонт, перевірка і налаштування агрегату. Гідравлічні насоси бренду Case - це пристрої, призначені для експлуатації в гідросистемах вантажної, сільськогосподарської, будівельної техніки. Мають високу продуктивність, гідну якість, здатні ефективно працювати в умовах підвищених навантажень. При правильному використанні служать довго.

Ремонт гідростатики ГСТ Case

Замовити ремонт гідронасосів Case в компанії Гідро-Спец-Торг дуже просто. Для цього необхідно зв'язатися з майстром по телефону і описати виниклу проблему. Доставити агрегат можна будь-яким зручним способом: самостійно, з допомогою перевізника. Після того, як буде виконана діагностика, фахівець зв'язується з клієнтом і погоджує нюанси з приводу ремонтних робіт, ціни і термінів виконання ремонту гідромотору чи гідронасосі CASE (КЕЙС). Незважаючи на те, що офіс і майстерня Гідро-Спец-Торг розташовані в Києві, замовлення приймаються з усієї України.

Причини і симптоми поломок гідронасосів та гідромоторів Case

Несправності виникають в двох випадках: при порушеннях норм використання устаткування і при тривалій експлуатації пристрою. Бажано виконувати ремонт гідронасосів Case (Кейс) у перевірених фахівців.

Основні причини виникнення поломок:

● Неправильний монтаж і кріплення вузла і його компонентів.

● Порушення норм навантаження.

● Відсутність ТО і своєчасного ремонту.

При тривалій експлуатації гідравлічного насоса CASE (КЕЙС) відбувається його природне зношування. Всі інші неполадки виникають в результаті неправильних дій / бездіяльності операторів і власників. 

Визначити, що гідронасос чи гідромотор Case потребує ремонту можна за такими ознаками:

● Робочі органи гідравлічного обладнання стали працювати більш повільно або виробляти нерівномірні руху.

● В системі з'явилися шуми, вібрації, яких раніше не було.

● Загальна продуктивність машини помітно знизилася.

Всі несправності гідронасосів CASE (КЕЙС) можна умовно розділити на кілька груп:

● Поломки, що виникли в результаті використання невідповідної робочої рідини або її нестачі / низької якості.

● Поломки, пов'язані з некоректною установкою компонентів / порушенням правил експлуатації.

● Поломки, пов'язані з природним зносом вузла і його складових.

З найбільш поширених несправностей, що вимагають ремонту гідронасоса Case, виділяють:

● Зношеність і руйнування елементів ущільнювачів, манжети. Термін експлуатації даних частин - невеликий, тому їх потрібно міняти регулярно, не допускаючи виникнення більш серйозних поломок.

● Брудні робочої рідини. В робоче масло можуть потрапляти абразивні частинки, вода, повітря. Все це негативно позначається на роботі гідравлічного пристрою, а також знижує властивості рідини.

● Механічні пошкодження трубопроводів (вигини, звуження), клапанів, муфти, редуктора і т.д.

Запобігти всі несправності можна шляхом своєчасного технічного огляду та якісного ремонту.

 

Єтапи виконання ремонту гідравлічного насоса Case:

● Розбирання агрегату і промивка всіх компонентів.

● Дефектовка. На даному етапі відбувається оцінювання деталей на подальшу придатність. При огляді можна знайти зовнішні видимі пошкодження запчастин. За допомогою простукування визначаються дефекти, яких не видно при огляді. Також майстер вимірює спеціальними приладами величину ушкоджень, їх напрямок. Деталі, які підлягають відновленню, ремонтують, а непридатні - замінюють новими.

● Складання агрегату і перевірка коректності його роботи на випробувальному стенді. За необхідності гидронасос налаштовують на потрібні показники.

 

Ремонт гідронасосів Case: де замовити?

Виконати ремонт гідронасосів Case можна в спеціалізованій компанії або власними силами. Все залежить від характеру поломки, можливостей, здібностей, оснащеності та інших факторів. Якщо усунення несправності не представляє особливої ​​складності, є для цього всі необхідні матеріали і досвід, можна провести ремонтні роботи самостійно. В такому випадку вартість ремонту обійдеться дешевше. У разі серйозних поломок рекомендується звертатися в спеціалізовану компанію по ремонту гідравлічного обладнання.

Переваги виконання ремонту гідронасосів Case фахівцем:

 ● Якісна і ретельна діагностика. Майстер дає гарантію на свої послуги, отже, використовує всі діагностичні методи для виявлення несправностей.

● Наявність необхідних інструментів і обладнання дозволяє виконувати роботу якісно.

● При діагностиці фахівець може виявити і усунути приховані дефекти, які ще себе не проявили.

● В арсеналі майстра завжди є нові агрегати, деталі, запчастини, аксесуари для заміни. При виконанні ремонту гідронасосів Case своїми руками, необхідно придбати ремкомплект і інші запчастини / інструменти (що віднімає час і не гарантує результату).

● Виконання робіт у стислі терміни. Спеціаліст зацікавлений в тому, щоб обслужити швидко і якісно будь-якого клієнта. 

Відсутність досвіду в сфері ремонту гідравліки - це привід довірити роботу професіоналам!

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить