Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ, HAWE, РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ VOLVO, РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ INLINE

РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ, HAWE, РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ VOLVO, РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ INLINE (097)056-05-93

Номенклатура виробів Hawe Hydraulik включає в себе акумулятори, дроселі, клапани, розподільники, циліндри, реле тиску, насосні станції, здвоєні, аксіально і радіально-поршневі насоси. Крім цього виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти агрегати сторонніх розробників. Так, наприклад, на сьогоднішній день Hawe Hydraulik крім власних виробів також виробляє таку продукцію досить відомих брендів, як гідронасоси Volvo і InLine.

Регульовані аксіально - поршневі (плунжерні) насоси V30D / V30E промислового і мобільного застосування для гідравлічних систем з відкритим контуром. Як опція можливий прохідний вал для додаткових регульованих насосів або насоса підживлення. Серія має робочі обсяги від 45 до 265 см. Куб, робочий тиск 350 Ат., Max - 420 Ат. Основними відмітними рисами цих насосів є-високі рівні робочого тиску, висока енергоємність, вбудований датчик кута нахилу люльки.

Тип V30E має конструкцію, розроблену з урахуванням зібраного величезного досвіду і новітніх технологій. Це стосується перш за все оптимізації швидкості обертання, мінімізації рівня шуму, ваги і пульсацій, а також збільшення терміну експлуатації.

Області застосування:

■ Сільськогосподарська і лесообрабативающая техніка
■ Крани і вантажопідйомні пристрої
■ Преси
■ Комунальна автомобільна техніка

У доповненні даної серії випускається тандем V30Z. Насос має загальний трубопровід забору повітря, що забезпечило його менші розміри в порівнянні зі звичайними тандему.

Регульований аксіально-поршневий насос тип V40M завдяки своїй надійній конструкції відмінно підходить для стандартного з'єднання через фланець SAE. При продуктивності 45 см3 / об і піковому тиску 320 бар можливе використання в різних сферах. Також варто відзначити високу частоту обертання при Самовсмоктування і низький рівень шуму. Доступні варіанти з непрохідним валом для установки додаткових регульованих аксіально-поршневих насосів або насоса підживлення.

Області застосування:

■ Сільськогосподарська і лесообрабативающая техніка
■ Крани і вантажопідйомні пристрої
■ Автомобільні бетононасоси
■ Комунальна автомобільна техніка

Серія насосів V60N має три типорозміри (60, 90, 110 см. Куб, Р max - 400Ат). Регульований аксіально-поршневий насос з надійною конструкцією розроблений для прямого фланцевого з'єднання з валом відбору потужності коробки передач вантажного автомобіля або стандартного з'єднання через фланець SAE. При продуктивності 130 см3 / об і 450 bar піковому тиску можливе використання в різних сферах. Також варто відзначити високу частоту обертання при Самовсмоктування і низький рівень шуму.

Завдяки великій кількості варіантів регуляторів перед користувачем відкривається багато можливостей. Особливі переваги з урахуванням взаємного узгодження проявляються при комбінованому використанні аксіально-поршневого насоса з пропорційними золотниковими розподільниками (тип PSV) і клапанами утримання навантаження (тип LHT і LHDV), якщо последніепріменяются.

Області застосування:

■ Сільськогосподарська і лесообрабативающая техніка
■ Крани і вантажопідйомні пристрої
■ Автомобільні бетононасоси
■ Комунальна автомобільна техніка

Наша компанія займається комплексним обслуговуванням і ремонтом гидронасосов Hawe, Volvo, Inline виробництва фірми "HAWE Hydraulik" вже довгий час. За цей час накопичено величезний багаж знань і створена матеріально-технічна база для твору робіт. Як наслідок, ремонт гідронасосів Hawe (Volwo, InLine) буде проведений максимально швидко і недорого.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить