Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

РЕМОНТ ГИДРОНАСОСОВ SAMHYDRAULIK, РЕМОНТ ГИДРОМОТОРОВ SAMHYDRAULIK

Ремонт гидромотора SAMHYDRAULIK, Ремонт гидронасоса SAMHYDRAULIK, Ремонт гидравлики SAMHYDRAULIK, Ремонт гидрораспределителя SAMHYDRAULIK, Ремонт насоса-дозатора SAMHYDRAULIK, Ремонт шестеренчатого насоса SAMHYDRAULIK, Ремонт НШ SAMHYDRAULIK, Ремонт гидравлического насоса SAMHYDRAULIK, Ремонт гидравлического мотора SAMHYDRAULIK, Ремонт гидростатики ГСТ SAMHYDRAULIK, Ремонт аксиально-поршневого насоса SAMHYDRAULIK (097)056-05-93

SAMHydraulik, провідний виробник гідравлічних трансмісій, що працює протягом 30 років на міжнародних ринках, надаючи своїм клієнтам широкий спектр високотехнологічної продукції і послуг відповідно до потреб глобалізації ринку в постійному розвитку.

SAMHydraulik значно зросла в останні роки і з 2004 року стала частиною групи компаній BREVINI: BREVINI Fluid Power. Також в групу компаній BREVINI входять ще шість сильних гідравлічних компаній: (SAMHydraulik, BREVINI Hydraulik, BREVINI VPS, Hydrapp, Аrоn, Oleodinamica Reggiana), які активно розвивають цю галузь протягом багатьох років.

У компанії SAM Hydraulik п'ять сучасних об'єктів площею більше 10000 квадратних метрів, з кваліфікованим персоналом, який може дати якісну відповідь на запит в найкоротші терміни, що забезпечують високу продуктивність компанії.

Компанія використовує сучасні комп'ютерні системи проектування і ретельно перевіряє продукцію в процесі експлуатації, що дозволяє компанії розробляти інноваційну, надійну і функціональну продукцію, тим самим максимально задовольняючи всі очікування споживачів. Для SAMHydraulik якість завжди було життєвою філософією.

Номенклатура Samhydraulik (Sh Italy) включає: аксіально-поршневі насоси і гідромотори c похилим блоком і похилим диском, запобіжні клапани, редукційні клапани, запірні клапани, реле тиску, гідравлічні розподіли і блоки управління. Продукція використовується в багатьох машинах європейських виробників мобільної та сільгосптехніки.

Серія насосів HCV має чотири типорозміру від 50 до 125 см. Куб., Розраховані на роботу при номінальному тиску 350 Ат, max - 450 Ат. Мають гідравлічне пропорційне керування або електрогідравлічне управління. Насоси серії HCV мають підживлюючий насос героторного типу, запобіжні клапани і додатковий клапан управління.

Серія MD10V розроблена для застосування в гідравлічних системах з закритим контуром. Агрегати даної лінійки забезпечують управління і реверсування вихідного потоку при тисках 250 Ат номінальне і до max 300 Ат. Комплектуються подпиточной насосом, додатковими клапанами і фільтром.

SH5V - серія гідронасосів для систем з відкритим контуром для мобільної техніки та індустріального застосування. Серія має посилену роторну групу, що забезпечує тривалий час роботи на максимальних тисках з високим об'ємним ККД. Застосовуються в екскаваторної та будівельної, сільськогосподарської та лісової техніки.

Серія SH6V розроблена для застосування в гідростатичних трансмісіях з нереверсіруемим потоком. Конструкція насосів дозволяє працювати при тисках до 450 Ат, і забезпечує можливість тандемування декількох гідронасосів на одному валу.

Гідро-Спец-Торг здійснює професійний ремонт гідронасосів і гідромоторів Samhydraulik. Наша робота - це перш за все оперативність і якість. При цьому ремонт імпортних гідронасосів, таких як S.A.M. Hydraulik, Brevini завжди в багато разів дешевше покупки нового аналога. Звертайтеся - ми оперативно налагодимо роботу Ваших гідромашин.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить