Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Гидростанцию купить под заказ в Украине

Гидростанцию купить под заказ в Украине (097)056-05-93

Гідростанція: з чого складається, якою вона може бути і для чого застосовуватися?

Складається гідростанція з наступного набору основних деталей:

 - Двигун, який, власне, щодо приведення пристрою в робочий стан. Він буває або електричним, або внутрішнього згоряння (рідкопаливним), або пневматичним. Він виробляє кінетичну енергію, необхідну для поступальних або обертальних рухів механізму.
 - Гідронасос. Цей елемент займається перетворенням отриманої від двигуна кінетичної енергії в механічну - тобто в ту, завдяки якій рідина рухається потоком.
 - Ємність з робочою рідиною, яка називається гідравлічним баком. Від цього бака відбувається рух рідини у напрямку до гідравлічного двигуна.
 - Система труб, по яких рухається робоча рідина - спочатку до механізму, який потрібно привести в рух, а потім назад, до гідравлічного баку.
 - Фільтр, який очищає робочу рідину на її зворотному шляху у напрямку до гідробаком.

Але це - лише основний комплект, мінімально необхідний набір елементів. Виробництво гідростанцій дозволяє додавати до конструкції теплообмінник, розподільні вузли знаходяться, і т.д. Тобто, гідростанцію купити можна з так званої пропорційної апаратурою - клапанами контролю робочого тиску і витрати, розподільниками, і т.д.

Виготовлення гідростанцій можливо з урахуванням того, для чого в конкретному випадку потрібно дане обладнання. Застосовують гідростанції в цілях подачі гідравлічної енергії до різних механізмів - наприклад, буровим, залізничним або ж будівельного призначення. За ним можуть перекачуватися технічні масла та інші рідини технічного призначення (мастила, паливо). І в залежності від умов експлуатації, буває необхідна стаціонарна або мобільна гідравлічна станція, станція з певним тиском (від 1 до 32 МПа), станція з певним типом приводу (бензо-, електро- або пневмо-), і т.д.

Купити гідростанції у Україні - під замовлення, - пропонує компанія Гідро-Спец-Торг - на кожен виготовлений екземпляр дається гарантійний термін, а також пропонуються послуги кваліфікованого ремонту і, в разі потреби модернізації.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить