Написать в Viber Позвонить

ПРАЦЮЄМО ПІД ЧАС ВІЙНИ  pnukr

Ремонт гідравлічного обладнання в Україні, Ремонт гідрмоторів та насосів

 

Здійснюємо ремонт гідравлічного обладнання для замовників з усієї України і не тільки. Гарантуємо високу якість проведених робіт. Приймаємо для часткової і повної реставрації:

  • - Аксіально-поршневі гідронасоси і гідромотори Bosch Rexroth, Sauer Danfoss, Linde, Case, John Deere, Libher, Kawasaki, Vickers, Brauning Hydromatik і ін. Під час їх ремонту виготовляють такі роботи, як: діагностика, заміна поршньових груп, підп'ятників, качаючого вузла, резино-технічних частин гідронасосів, виготовлення і відновлення найбільш зношених деталей насосів та моторів;
  • - Різні типи гідроциліндрів. При працездатності штока і корпусу циліндра роботи обмежуються профілактичної заміною ущільнень. У разі пошкодження штока і корпусу відбувається відновлення дефектного вузла гідроциліндра або його заміна.
  • - А також теплообмінники, гідроакумулятори, гідророзподільники та ін.
  • Працюємо з гідравлічним устаткуванням будь-якого типу.

    Ремонт гідравліки з комфортом і гарантією якості. Завдяки великому досвіду наших співробітників, що стосується ремонту гідрообладнання, ви гарантовано залишитеся задоволені результатом послуги. Ми готові задовольнити навіть найвимогливіший запит свого клієнта, що стосується нашої діяльності. Заказівайте своєчасне техобслуговування, поточний або капітальний ремонт гідронасосів, гідромоторів, гідророзподільників та іншої техніки за контактним номером телефону. Телефонуйте, будемо раді допомогти!

Комментарии  

#1 ТОВ Ремондіс 12.02.2018 16:49
Ремонтували тут гідростатику до комбайна. Працює на відмінно. Дуже дякую
Цитировать

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить